Trailer Park Thursday

2:20 6 Feb 2014

Soundtracket till din nästa syratripp, överlevnadskurs för ytterligare fyra Allians-år och en lektion i vad en trailer INTE bör vara. Trailer Park Thursday!

Fract
 

Fract är ett sånt där spel som säljer sig själv lite, men Phosfiend Systems har precis släppt en trailer som ganska grundligt förklarar exakt just det. Det är ett musikaliskt upptäckarspel som egentligen inte har någon annan poäng än att du ska uppleva dess sjukt snygga världar. Typ. Vidden av vad det innebär på riktigt kan vi nog inte fatta förrän vi testat spelet själva. Jag längtar så att det gör ont.

Thief

Thief-rebooten som Eidos Montreal jobbar på är bara ett par veckor bort nu, och för att vi till fullo ska fatta vad spelet går ut på har Square Enix plockat ihop en 101-trailer. En introduktion till exakt hur du tjuvar till dig ditt levebröd i en stenhård dog eat dog-värld – och ett löfte om att du själv ska kunna välja exakt hur du gör det. Något som ju kan komma till nytta om du vill spela det färdiga spelet – eller om Alliansen vinner valet.

Blackguards

Vad jag önskar att det här vore ett basketspel feat. Walt Frazier och ett par andra grymma NBA-pointguards, gärna i typ Darth Vader-outfit. Kanske lite som Barkley, shut up and jam gaiden. Det är det inte. Istället är Blackguards ett turordningsbaserat rollspel som ser ganska tråkigt ut. Trailer förtjänar dock sin plats i detta torsdagsinlägg pga det är så jävla dåligt. Sliskig trailer-röst som liksom bara är ljud och inte lyckas få fram informationen? Check. Karaktärer som presenteras med fullständigt meningslösa oneliners (som dessutom är helt paj i ljudmixningen)? Check. Svintråkiga gameplay-videor? Check. Tips: ska ni göra en trailer, gör inte så här.

En kommentar | “Trailer Park Thursday”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hi! We make help therapys easy for you. Most of our academic therapist have undergone the same process of studying at a university and realize what a nerve wrecking task it can be to complete all your therapys on time; especially when help descriptive and analytical topics which involve large amounts of research and dedication to fulfill the basic requirements expected by the instructors.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg