Kändisar, kryptovaluta och vad är NFTs?

9:53 2 Aug 2021

Ekonomi är som bekant lite som astrologi fast för killar. Men en sak har jag lärt mig nu under ungdomens höst, och det är att även kändisar älskar pengar!!!!!! Framförallt kryptovaluta, och som stort fan av kändisar har jag därför blivit ofrivillig girlboss, gaslight, gatekeep krypto-expert.

 

En kul sak om mig är att jag skaffade bitcoins redan 2018! Hur early adopter?? Jag minns varken hur eller varför, men loggade in för första gången på tre år nu och jag verkar ha antingen 3 kr eller 217 kr på mitt konto. Väldigt svårt att veta tycker jag! Jag har faktiskt jättemånga frågor till mig själv om varrrförr jag satt ensam på min kammare och skaffade ett konto på blockchain.com år 2018 men nog om mig!!


Nedan har jag listat mina favorit-kändis-och-krypto-relaterade-fun-facts!!

 

Akon

Inte nog med att han är mannen myten som signade Lady Gaga och äger diamantgruvor i Sydafrika, Akon ska nu även bygga en egen stad i Senegal!

Staden ska heta det ödmjuka namnet Akon City och statsvalutan kommer endast vara Akons egna version av krypto: nämligen Akoin.

Det här har diskuterats i podden innan, men jag tänkte det var på sin plats med en uppföljning: hur går det för Akon egentligen?

Och haha det verkar gå… bra? Tanken är att Akon City ska bli en futuristisk metropol som drivs av solceller och pionjerar AI-forskning.

Den 31 augusi 2020 la Akon den första stenen på Akon Citys byggarbetsplats tillsammans med Senegals Minister of Tourism. Planen är att det ska vara färdigt inom 10 år. Men när jag googlar på hur långt de kommit i processen är det enda jag får upp information om att Akon Citys största investerare har en lång historia av stämningsansökningar mot sig pga obetalda skulder.

Jag önskar iaf Akon ALL lycka till på hans Fyre Festival jag mena Akon City-drömmar!!

 

 

BitClout

Bitcoin who? Dogecoin what? PÅSTÅ inte att du kan NÅGOT om ekonomi om du inte vet vad BitClout är!!!

För er töntar som missat så är BitClout en form av kryptovaluta där man investerar i kändisar istället för aktier. Tror du Kim Kardashians aktie kommer öka de kommande åren? Då investerar du dina bitclouts i henne. Har du hittat en ny oupptäckt talang som kommer bli stor i framtiden? Då kan du bli en tidig investerare i hens framgång.

Grejen är bara den, precis som med nästan all kryptovaluta, att bitcloutpengar inte är värda någonting utanför det här systemet… än så länge. Så säg att du investerar i en artist, hennes värde ökar jättemycket de kommande åren och du säljer dina aktier när hon är på toppen av sin karriär. Du har massa bitclouts. Men vad kan du göra med dem?  ¯\_(ツ)_/¯

Den enda kändisen jag sett engagera sig i och uppmuntra folk att köpa ens bitclout-aktier är Tiffany Trump. Och det är kanske inte en dream celebrity endorsement. Därför hade jag tänkt ge dem min personliga seal of approval! Tillsammans med Tiffany Trump står jag bakom BitClouts verksamhet helt och hållet. Jag överför liksom varje liten krona på mitt SEB-konto rakt ner i BitClouts blockchainsfickor as we speak.

 

NFTs

Usch jag orkar verkligen inte att jag nu kommer behöva försöka förklara vad NFTs egentligen är men det står iaf för Non Fungible Tokens och jag tror det är typ som ett digitalt certifikat som bekräftar äganderätten av ett originalverk. Liksom ~the intellectual property~ av ett verk som inte går att hålla i rent fysiskt.

Till exempel såldes NFTn för den virala videon “Charlie Bit Me” för £500,000 i år. Och det äganderätt-beviset existerar nu i ett digitalt moln. Abghfklglsfjglnsfekablm nobody knows what it means but it’s provocative, it gets the people going.

 

Kändisar älllskar NFTs för att – utan att lägga någon slags värdering i det för att gudarna vet jag dör och lever för low brow culture – kändisar älskar low brow konst. Titta bara på Justin Bieber och hans KAWS-samling. Ju mer nyrika människor vi får i världen desto kitchigare blir den dyraste (som också oftast är den tråkigaste) samtidskonsten. Det är typ en kul bieffekt av att demontera ståndssamhället och decentralisera kulturell makt. Womp womp vi ger er clickbaitkonst!

Både Grimes, Steve Aioki och Paris Hilton har sålt NFTs för sina digitala illustrationer, Linsday Lohan sålde någon låt, Kate Moss sålde en video på när hon sover, Ellen de Generes sålde sin egen förklaring av vad NFTs är på sin talk show som en NFT i sig, och Twitters VD sålde en NFT av sin absolut första tweet för $2.9 USD.
Framväxten av NFTs förvånar mig inte alls eftersom folk verkligen älskar konst man slipper titta på och de älskar även att förhålla sig till konst som aktier. Och konstnärer älskar att driva med de som älskar all of the above.

Sen konstmarknaden blev ett sätt att omvandla oljepengar till kulturkapital genom att förvalta tavlor i contrainrar på flygplatsområden (så köparen slipper betala skatt) har konstnärer hamnat i något slags knäppt vakum där deras marknadsvärde är högre än någonsin, men deras verkshöjd har aldrig varit mindre relevant.

 

Absolut ingen bad om min åsikt om NFTs men jag kom på en nu så det här blogginlägget kommer handla om det nu istället.

Jo jag tycker att NFTs är väldigt tråkigt rent konsthistoriskt; konstnärer har hållit på med digital konst och idén om äganderätt av intellectual property sen kameran uppfanns. Att en italiensk konstnär skapade rubriker när han sålde en osynlig (alltså obefintlig) staty som en NFT för 18,000 USD kan jag förstå, men Duchamp sålde liksom luft som konstverk för hundra år sen. Tankeexperimentet är redan gjort. NFTs är snarare bara ett nytt ekonomiskt verktyg som tillåter den växande överklassen att konvertera sin disposeable income till spexigt kulturkapital utan att behöva betala en container-avgift. Och det tillåter konstnärer att fortsätta tjäna pengar på överklasses fascination för konstvärldens gimmicks.

 

Det blir lite tråkigt, tycker jag. Finns så mycket bra konst men så blir det sånt här som hajpas och därmed värderas högst. Dåligt rep för konstvärlden.

Men förutom det så känns NFTs spännande!! Kul att man kan köpa äganderätten till memes! Blir spännande att se vad som händer med NFT-marknaden när mer erfarna konsthandlare tar sig in på marknaden. Inte för att de är smartare i sina investeringar, de bara investerar annorlunda.

 

vilket kul lättsamt inlägg det blev :)

 

Men lyssna på vårt senaste poddavsnitt! Vi checkar in hos Caitlyn Jenners guvenörskampanj, Drakes dejtingliv och Camila Cabellos senaste cancellation. Max redogör för den nya “that girl”-identiteten och jag ifrågasätter varför alla AI-robotar måste vara så sexiga och om den nya versionen av Gossip Girl innebär slutet på politisk aktivism.

 

// Michelle

 

27 kommentarer | “Kändisar, kryptovaluta och vad är NFTs?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. weare skriver:

  One of the most effective methods to promote new videos is to make a blog entry and link it to your YouTube channel. Make sure that your title has two keywords, preferably related to your niche, and that you use the keyword several times in the blog entry. In addition, you can write a few articles related to your niche for more ideas and tricks visit LenosTube

  1. Theresa skriver:

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slutade han med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningshanterare som kunde hjälpa mig att trycka en trollformel för att få honom tillbaka men jag är typen som aldrig trodde på stavning, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade ut stavningen och han berättade att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckligt tillsammans igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med relationer, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e -postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Love Spells
   2) lösning och botemedel mot all sjukdom
   3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom/sjukdom
   4) Äktenskapsförtrollningar
   5) Graviditet
   6) Uppbrottsspells
   7) Dödsförtrollning
   8.) Du vill bli marknadsförd på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här underbara mannen om du har problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

  2. Kristina skriver:

   Jag är så glad att min man är tillbaka efter att han lämnade mig för en annan kvinna (drogunduspellcaster@gmail.com ). Min man och jag har varit gifta i ca 7 år nu. Vi är lyckligt gifta med två barn, en pojke och en flicka. För 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man träffar någon. Han började komma hem sent från jobbet, han brydde sig knappt om mig eller barnen längre. Ibland går han ut och kommer inte ens hem på ca 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att åtgärda det här problemet men utan resultat. Jag blev väldigt orolig och behövde hjälp. När jag surfade på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr OGUNDU kan hjälpa till att lösa äktenskapliga problem, återställa trasiga relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde prova det. Jag kontaktade honom och berättade för honom om mina problem och han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det och han gjorde en trollformel åt mig. 24 timmar senare kom min man till mig och bad om ursäkt för de fel han gjorde och lovade att aldrig göra det igen. Sedan dess har allt återgått till det normala. Min familj bor lyckligt tillsammans igen.. Allt tack vare Dr OGUNDU. Om du har några problem kontakta honom så garanterar jag att han hjälper dig. Han kommer inte att göra dig besviken. Maila honom på: (drogunduspellcaster@gmail.com)
   1. Ta med din älskare
   2. Ta med din man/hustru
   3. lösning för alla problem
   4. pengar besvärjelse
   5. Vinn på lotto
   6. befordran på kontor
   7. hjälpa dig att bli gravid
   8. Fullständig bot av alla slags sjukdomar
   9. äktenskapsförpliktelse och så många fler.

  3. charlesdismuke skriver:

   Thank you for providing such valuable information. Your webpage is excellent. This website’s material has piqued my interest. I found a cool game called @geometry dash lite to keep you entertained throughout the chilly weather.

 2. Tory skriver:

  Making a blog post and linking it to your YouTube channel is one of the most effective ways to promote new videos. Make sure your title contains two keywords, preferably related to your niche, and that the keyword appears several times throughout the blog entry. You can also write a few articles about your niche to get more ideas and tricks. Visit LenosTube.

 3. Are you getting Sage Error Code 1603 while Taxation? Then follow the given article carefully to know how you can resolve it. If you need expert help for resolving the installation issues, dial 855-856-0053

 4. Jeff Jehonne skriver:

  Jag fick min ex kärlekspartner att återvända till kärleken och lita på mig mer än någonsin tidigare. Hela mitt liv har jag aldrig trott att kärleksförtrollningstrollkarm kunde få tillbaka min ex kärleksman Andrew, tills min vän introducerade mig för den riktiga trollformeln, tidigare har jag kontaktat några trollformler för att hjälpa mig men ingen av dem kunde hjälpa mig , några krävde mer pengar tills jag följer enkla instruktioner från stor kärleksförtrollare via hans personliga e-post, jag kunde kommunicera och få omedelbar hjälp av honom för att återställa mitt äktenskaps kärlek och lycka. (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) vem som helst kan likaväl få samma hjälp från honom idag för att få tillbaka förlorad kärlek eller återställa ett brutet förhållande och frånskild partner kan återvända till kärleken. det är möjligt eftersom det fungerar för mig inom 2 dagar, min ex kärleksman ringde mig på telefon för att be mig om ursäkt och just nu lever vi båda tillsammans i kärlek och lycka. tack till Dr.Oduduwa för hans begåvade och begåvade krafter att få tillbaka ex inom 34 timmar.

 5. Cryptodaily.se skriver:

  Ja, NFT är verkligen en mycket stor hype. Det bästa är att du kan köpa din egen NFT från dig själv för ett mycket högt pris, vilket höjer priset med tusentals procent och ingen kan kontrollera det, lol. Hittills har vi bara sett hundratals kändisar utan att veta vad de gör köpa och släppa sin NFT, hoppas att allt detta inte blir en vanlig massmarknad.

 6. Examine the official website for the JNVST Result Date 2022 for the 2022 Class 6th and 9th exams. The Jawahar Navodaya Vidyaya Selection Test (JNVST) was held to obtain admission into different schools for Class 6th and 9th, and all of the students are now waiting for their JNVST Class 6 Result 2022. नवोदय रिजल्ट 2022 We are all known that the Admission Test is held for students seeking admission to various institutions for classes 6th and 9th, and the Navodaya Vidyalaya Result is eagerly awaited.

 7. Godpp skriver:

  Online gambling is bitcoin gambling in the U.S. is illegal in all but six states, kept in check by strict rules

 8. igoal huay skriver:

  Thanks for sharing this information. I really enjoyed it. Real clear site, thanks for this post.
  igoal huay

 9. Jessica skriver:

  Hej killar;… Jag är Jessica från Lund-Sverige,. Jag har en liknande god nyhet att dela med mig av här, jag upptäcker precis en ny lösning för att hitta sann kärlek och få tillbaka ex kärlekspartner även efter 3 års skilsmässa eller separation, för bara några dagar sedan återvände min ex kärlekspartner tillbaka till mig direkt utan bad honom komma tillbaka, jag ringde inte eller skickade kärleks-sms till honom.
  För några dagar sedan när jag sökte på internet och läste ett liknande kommentarinlägg på en blogg, läste jag om den stora castingkanalen Powers of Oduduwa lovespell och jag hittade hans e-postadress (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) på samma blogg, så Jag bestämde mig för att kontakta honom för att hjälpa mig att återställa min ex kärlek. Han svarade på mitt meddelande och sa att mina problem är lätta för honom att lösa, och han kan hjälpa till att få hem min man inom två dagar. Jag har aldrig gjort någon kärleksbesvärjelse eller voodoo förut, jag trodde bara att den här besvärjelsen med besvärjelser för böner verkligen fungerar för mig som magi. Igår fick jag ett telefonsamtal från min man efter tre år utan kommunikation, jag är så förvånad och glad idag eftersom jag har min man att återvända hem till mig. Jag rekommenderar starkt Dr.Oduduwa love spellcaster, du borde prova det idag,
  Är du i en skilsmässa situation just nu, kanske detta kan fungera för ditt bästa, även om du vill hitta äkta kärlek, vill du ta tillbaka ex kärlekspartner även efter gräl och separation?, eller du vill ha en kärleks charm att få håll i min kärlekspartner att älska och lita på dig för alltid.
  Få gratis onlinekonsultation nu via: WhatsApp; https://wa.link/q5f107
  e-post: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
  du kommer att tacka mig senare.

 10. Sebastian skriver:

  Jag stöder åsikten att det inte ska finnas mycket fritid, det är bättre att lägga den på att investera och jag är säker på att det kommer att intressera dig i stor utsträckning hemsida https://www.borsenidag.se/ Särskilt om du får ytterligare information om Stockholmsbörsen och fördelarna med att investera på Stockholmsbörsen.

 11. Flopoz skriver:

  very nice

 12. Shernet stan skriver:

  Besök Dr Isikolos webbplats och läs mer om hans fantastiska andliga och kärleksförtrollningar (https://isikolotemple.com)
  Hej allihopa. Jag heter Shernet stan. Jag är här för att tacka den fantastiska Dr Isikolo för att han fixade mina äktenskapliga problem. Mitt äktenskap kraschade på grund av oändliga problem och svårigheter jag hade med min man. Han gick därifrån utan att se tillbaka och jag var ensam i så många månader. Hans familj ingrep och fortfarande ingenting förändrades. Jag förstördes känslomässigt och tappade hoppet om att hitta kärleken igen eftersom han var allt i en man jag någonsin velat ha. Precis som så många andra lärde jag känna DR ISIKOLO när jag började söka hjälp. Vi diskuterade mina problem länge och han försäkrade mig om att få den lösning jag behövde. Jag hade inget val än att följa hans rutiner och han dröjde inte med något. Han gjorde ett kärleksåterföreningsband för mig och min man och kärleken och lyckan vi delade återställdes och han nådde mig exakt efter 48 timmar som DR ISIKOLO lovade. Han är verkligen en underbar hjälpare och han är pålitlig. om du har några problem, bara sms:a honom via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@ gmail.com

 13. Ratrs skriver:

  Och konstnärer älskar att driva med de som älskar all of the above. @free games

 14. ChatGPT Online skriver:

  I agree with the author that NFTs can become boring when over-hyped and over-rated. What’s interesting, however, is that the blend of celebrity and cryptocurrency is creating potential opportunities for the world of art and the digital economy. Stay tuned to see how NFTs can reshape the digital art and finance industries!”

 15. Mike Rooney skriver:

  Thank you for posting such a great article! I found your website perfect for my needs. It contains wonderful and helpful posts. Keep up the good work!. Thank you for this wonderful Article!
  April X Michel K. Parandi Blue Hooded Jacket

 16. Jane Lancy skriver:

  The post presented me with a wealth of information, allowing me to broaden my horizons. Thanks a lot
  basketball stars

 17. Ana Marcos skriver:

  Jag hade allvarliga relationsproblem med min pojkvän och det hade resulterat i att han flyttade ut till sin väns lägenhet. Allt blev värre eftersom han började gå på barer och strippklubbar ofta med sin vän, blev full och svimmade. Han hotar mig alltid i telefonen när jag ringer honom på grund av alla dåliga råd som hans vän har gett honom. Jag älskar honom verkligen och vi hade dejtat i fem år vilket gav oss en vacker dotter. Jag hade också förlorat mycket pengar på terapeuter tills jag blev introducerad för DR WALE av en vän som han hjälpte att gifta sig med hennes barndomspojkvän; detta gav mig total självförtroende och styrka att få tillbaka honom. Jag gjorde allt han bad om och inom en vecka ringde min pojkvän mig och skyndade hem igen, saker och ting förändrades mellan oss känslomässigt. Han har ett jobb och slutade dricka och behålla irrelevanta vänner. Det är ett mirakel som jag aldrig trodde var möjligt eftersom jag hade tappat allt hopp tills jag hittade DR WALE. Så det var därför jag lovade att dela mitt vittnesbörd över hela universum. Allt tack går till DR WALE för det överdrivna arbete han har gjort för mig. Nedan finns DR WALE-detaljer.WhatsApp: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com i situationer där du genomgår ett hjärtstopp, och jag försäkrar dig att eftersom han har gjort mitt åt mig, kommer han definitivt att hjälpa dig också.

 18. SAFE TOTO skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 토토사이트.COM

 19. Madeline skriver:

  Both your writing and the subject matter are top-notch. My website will be linked to you quordle.

 20. berylbruse skriver:

  It’s incredible! We can really benefit from your excellent and helpful post! We really appreciate you taking the time to share with us. Have a great time and enjoy yourselves with uno online.

 21. safetoto H2 skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game ->-> 토토사이트.COM

 22. SafeToto23 skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game ->-> 카지노사이트 .com

 23. Aletta Coevorden skriver:

  Efter att jag och min man gifte oss flyttade vi till en annan stad och vi fick båda jobb och började arbeta och leva tillsammans lyckligt. Vi hade aldrig några problem förrän en kollega till honom började göra allt hon kan för att få min mans uppmärksamhet. Jag visste aldrig hela tiden vad som hände förrän han började sova ut och hitta på ursäkter. Saker och ting gick utom kontroll och han slutade till slut ta hand om mina behov. Jag visste vid det tillfället att jag behövde hjälp så jag kontaktade Dr Isikolo och förklarade allt för honom. Han berättade för mig allt som har pågått och lovade att fixa problemen åt mig, vilket han gjorde. Han kastade en kärleksåterföreningsförtrollning för mig som återförenade mig och min man och han började bli mannen som jag alltid älskat honom för att vara strax efter 48 timmar som Dr Isikolo arbetade för mig. Vi är båda glada nu och det hade inte varit möjligt om inte Dr Isikolo hade haft det. Kontakta honom om du behöver hjälp. Sms:a honom på WhatsApp via: +2348133261196 eller besök hans webbsida (https://isikolo-temple.com)

 24. Karrie Bergman skriver:

  Jag visste aldrig att jag kunde få tillbaka min fästman tills jag kontaktade Dr Isikolo som hjälpte mig. Jag hade ett fruktansvärt missförstånd med min man och vi gick olika vägar. Jag var nedstämd känslomässigt och visste inte vad jag skulle göra för att hjälpa situationen. Så jag fick veta om Dr Isikolo. Jag kontaktade honom och fick honom att hjälpa till med mina problem. Han berättade allt jag behövde veta och förstod och jag följde procedurerna och han fixade så småningom problemet åt mig och nu är jag och min fästman tillsammans igen och jag vet att vi snart kommer att gifta oss. Det hade inte varit möjligt om Dr Isikolo inte hjälpte mig som utlovat. Resultatet av hans arbete visar sig säkert efter 48 timmar och det är 100% garanterat. Det är synligt för mig att se effekten av resultatet av allt han gjorde för mig och verkligen kärleken och tillgivenheten mellan mig och min fästman är helt återställd och det gläder mitt hjärta att jag inte förlorade honom till någon där ute. Han kan lika gärna hjälpa dig om du vänder dig till honom nu. Sms:a honom på WhatsApp honom på +2348133261196 eller mejla: isikolosolutionhome@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg