Mina favoritskandaler 2021!

4:50 31 Dec 2021

Gott nytt år gänget!!!

Vi släppte ett nyårsavsnitt idag där vi sammanfattar 2021. Jag skrev en lista som var 3 sidor lång, Max sammanfattar årets gay moments och jag virrar om att mumble rap är vår tids Art Brut. Ni kan lyssna här.

Jag kände dock att jag ville dokumentera mina favoritskandaler i skriftligt format också. Lest we forget flop-eran som var 2021. Så med risk för att jag tar upp saker jag pratat om tusen gånger innan kommer här en lista över mina favoritnyheter under året som gått:

 

 

The Baldwinitos

Stormning av Kapitolium hit och Sveriges första kvinnliga statsminister dit… årets enda riktiga nyheter var, enligt mig, allt som berörde familjen Baldwin. Sällan har en helt utomstående person varit så engagerad i någon annan familjs privatliv som när jag följt Baldwin-familjens varje livsval under 2021.

För er som inte hängt med har jag sammanfattat Baldwin-året nedan:

2020 avslutades med att Alecs fru, Hilaria, blev outad som amerikan.

Alec och Hilaria träffades alltså 2011. Hilaria, en ung kvinna med stark spansk brytning från Mallorca, hade då ingen aning om vem Hollywoodskådisen Alec Baldwin var eftersom hans filmer inte gick att se i Spanien. Ett spanskt bröllop och fyra barn senare (med de inte helt o-spanska namnen Carmen, Rafael, Leonardo, Romeo Alejandro) blir följande tweet viral:

 

 

Varpå kommentarsfältet fylls med personer som växt upp med henne i Massachusetts och meddelar att hon egentligen heter Hillary Hayward Thomas.

Off to a great and inspirational start.

Några snurriga anti-vaxx-inlägg från Alec och en förlossning av deras femte bebis senare, så lägger Hilaria plötsligt upp en bild på deras 6 (!?) barn. Matten gick inte ihop. Hur kunde hon gå från 5 till 6 barn på så kort tid?

Alec och Hilaria hade alltså skaffat en surrogatbebis samtidigt som hon var gravid med deras femte. Så unikt och, ännu en gång, inspirerande gjort.

Alec Baldwin, 63 år, har numera 6 barn under 8 år. Och Hilarias instagram består av att klaga på att han inte hjälper till mer i hemmet. Ännu en gång: inspirational.

Baldwinito-året slutade tyvärr med en mycket deppigare rubrik än en oskyldig twittertråd, nämligen att Alec råkat skjuta och ta sin kollegas liv under inspelningen av en film.

Bortsett från situationens tragik – visst är det imponerande att familjen Baldwin hann med så mycket osannolikt inom loppet av ett år?

 

Armie Hammer är kannibal?

Så speciellt det var när hunken från Call Me by Your Name blev outad som kannibal.

“Kannibal?” Tänker du nu. Ja, kannibal.

“I am 100% a cannibal.”

-Armie Hammer.

Året inleddes med att Armies ex skapade ett anonymt instagramkonto där hon delade skärmdumpar och anekdoter om deras destruktiva relation, ett beteende som senare bekräftats av andra ex.

Skandalen nådde sin peak när Vanityfair publicera en exposé om Armie Hammers villain origin story. Hans släktträd består av fem generationer gränslösa oligarker; en historia om manipulation, våld, Lenin, Nixon, Prince Charles och exakt allt annat du kan tänka dig. Det var till exempel Armies farfar som högst troligen finansierade mörkläggningen av Watergate-skandalen. Who would have thought?

 

Azealia Banks kokar sin katt på instagram

Minns ni när Azaelia Banks la upp skärmdumpar på meddelanden skickade från Zara Larssons creative director där han fatshamear Zaras armar? Nu gör du det iaf.

212-sångaren fortsatte sedan sitt bisarra beteende online genom att instagramma när hon gräver upp sin döda katt och kokar den för att göra örhängen av skallen.

Citat från news.com:

“The cat is in the bag!” she joked during the shocking video as she pulled up a dirt-covered bag which allegedly held the cat’s body, laughing and rapping in the background.

“It’s called taxidermy … Plenty of hunters with preserved deer heads hanging off their wall [do it] .’ She continued: ‘Darlings … You guys are being racist and this is very un-black lives matter of you all.

Skricker.

 

Pamela Anderson gifter sig och lämnar sociala medier 

Jag hade typ glömt bort det här men resan Pamela Andersson har tagit med oss på under de senaste två åren har verkligen varit en ynnest.

Efter flera år av att vara Julian Assange’s viktigaste anhängare och talesperson (och älskarinna?) bestämmer sig Pamela hux flux för att gifta sig med den 20 år äldre filmregissören Jon Peters. 12 dagar senare, när han har betalat av hennes skulder på 1,9 miljoner dollar, ansöker Pam om skilsmässa. Några månader senare får vi höra att hon har gift sig med sin livvakt. Och med det meddelar hon att hon ska sluta med sociala medier.

Och mycket riktigt, Pamela har inte tweetat sen januari!! Inte en enda selfie ackompanjerad med ett citat från Kafka och uppmaning till presidenten att pardon Assange. Saknar det varje dag.

 

 

Cinnamon toast crunch-killen

En man vid namnet Jensen Karp tweetade en bild på räkskal i sin Cinnamon Toast Crunch i våras. Tweeten blev viral och räk- och fling-relaterade skämt blev en meme online. Men då började folk påstå att Jensen Karp hade lagt dit räkorna själv med avsikt att bli viral. Cinnamon toast crunch-företaget blandades in.

Sen tog det hela en mörk vändning. Flera kvinnor tweetade att cinnamon toast crunch-mannen är det värsta som hänt dem: “This is the most abusive person I have been with and I am crying as i type this…” Före-detta kollegor kommer också fram med historier om att han är en fruktansvärd människa.

Sååå

Cinnamon Toast Crunch-killen hann alltså bli cancelled och viral inom loppet av ett par dagar. Iconique.

 

Caitlyn Jenner vill bli guvernör och hon har självklart vårt fulla stöd!

Caitlyn Jenner kandiderade som/till?/för? Kaliforniens guvernör och jag tog mest med det här för jag vill påminna oss om årets tweet:

 

Tyvärr gick det inte så bra för Caitlyn eftersom hon åkte ner till Australien för att vara med i Celebrity Big Brother mitt under kampanjen. Så synd. Såg så mycket fram emot att hon skulle wake up the woke.

 

Slut på skvaller!! Eller det fanns mer men jag måste verkligen duscha och sminka mig för jag ska befinna mig på andra sidan stan om 30 minuter :)

 

Gott nytt!!!

/ @itsbritneybitch__69

13 kommentarer | “Mina favoritskandaler 2021!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Kristina skriver:

  Jag är så glad att min man är tillbaka efter att han lämnade mig för en annan kvinna (drogunduspellcaster@gmail.com ). Min man och jag har varit gifta i ca 7 år nu. Vi är lyckligt gifta med två barn, en pojke och en flicka. För 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man träffar någon. Han började komma hem sent från jobbet, han brydde sig knappt om mig eller barnen längre. Ibland går han ut och kommer inte ens hem på ca 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att åtgärda det här problemet men utan resultat. Jag blev väldigt orolig och behövde hjälp. När jag surfade på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr OGUNDU kan hjälpa till att lösa äktenskapliga problem, återställa trasiga relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde prova det. Jag kontaktade honom och berättade för honom om mina problem och han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det och han gjorde en trollformel åt mig. 24 timmar senare kom min man till mig och bad om ursäkt för de fel han gjorde och lovade att aldrig göra det igen. Sedan dess har allt återgått till det normala. Min familj bor lyckligt tillsammans igen.. Allt tack vare Dr OGUNDU. Om du har några problem kontakta honom så garanterar jag att han hjälper dig. Han kommer inte att göra dig besviken. Maila honom på: (drogunduspellcaster@gmail.com)
  1. Ta med din älskare
  2. Ta med din man/hustru
  3. lösning för alla problem
  4. pengar besvärjelse
  5. Vinn på lotto
  6. befordran på kontor
  7. hjälpa dig att bli gravid
  8. Fullständig bot av alla slags sjukdomar
  9. äktenskapsförpliktelse och så många fler.

 2. vex 6 skriver:

  Great information, thanks for sharing!

 3. krunker skriver:

  I’ve read some good stuff here. Definitely worth bookmarking for revisiting. I surprise how much effort you put to create such krunkera great informative website

 4. Theresa skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i ett förhållande med Anderson i flera år gjorde han slut med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som kunde hjälpa mig att besvärja honom för att få tillbaka honom men jag är typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget val än att prova det, jag mailade trollformlern, och han sa till mig att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han förtrollade och överraskande nog den andra dagen, klockan var runt 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag blev så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckliga tillsammans igen. Sedan dess har jag gett ett löfte att alla jag känner som har problem med relationen, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla trollformaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) Kärleksbesvärjelser
  2) lösning och bot mot all sjukdom
  3) Örtkur för alla sjukdomar/sjukdomar
  4) Äktenskapsbesvärjelser
  5) Graviditetsbesvärjelse
  6) Uppbrottstrollformler
  7) Dödsbesvärjelse
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta denna fantastiska man om du har några problem för en varaktig lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

 5. UFABET skriver:

  Thank you again for all the knowledge you distribute,Good post. I was very interested in the article, it’s quite inspiring I should admit. I like visiting you site since I always come across interesting articles like this one.Great Job, I greatly appreciate that.Do Keep sharing! Regards. ufa168

 6. vex 6 skriver:

  Great information, thanks for sharing!

 7. ankara sineklik skriver:

  Great information, thanks for sharing!

 8. casinositezone18 skriver:

  It is very well written, and your points are well-expressed. I request you warmly, please, don’t ever stop writing. 카지노사이트존

 9. bacarasite18 skriver:

  This information is really amazing, thanks for sharing. Looking for more post from you. 바카라사이트

 10. badugisite18 skriver:

  Hi there, after reading this remarkable paragraph i am too happy to share my experience here with friends. 온라인바둑이

 11. baccaratsite18 skriver:

  Your post is very nice. Wish to see much more like. Thanks for sharing your information. 카지노사이트

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp