Mina favoritskandaler 2021!

4:50 31 Dec 2021

Gott nytt år gänget!!!

Vi släppte ett nyårsavsnitt idag där vi sammanfattar 2021. Jag skrev en lista som var 3 sidor lång, Max sammanfattar årets gay moments och jag virrar om att mumble rap är vår tids Art Brut. Ni kan lyssna här.

Jag kände dock att jag ville dokumentera mina favoritskandaler i skriftligt format också. Lest we forget flop-eran som var 2021. Så med risk för att jag tar upp saker jag pratat om tusen gånger innan kommer här en lista över mina favoritnyheter under året som gått:

 

 

The Baldwinitos

Stormning av Kapitolium hit och Sveriges första kvinnliga statsminister dit… årets enda riktiga nyheter var, enligt mig, allt som berörde familjen Baldwin. Sällan har en helt utomstående person varit så engagerad i någon annan familjs privatliv som när jag följt Baldwin-familjens varje livsval under 2021.

För er som inte hängt med har jag sammanfattat Baldwin-året nedan:

2020 avslutades med att Alecs fru, Hilaria, blev outad som amerikan.

Alec och Hilaria träffades alltså 2011. Hilaria, en ung kvinna med stark spansk brytning från Mallorca, hade då ingen aning om vem Hollywoodskådisen Alec Baldwin var eftersom hans filmer inte gick att se i Spanien. Ett spanskt bröllop och fyra barn senare (med de inte helt o-spanska namnen Carmen, Rafael, Leonardo, Romeo Alejandro) blir följande tweet viral:

 

 

Varpå kommentarsfältet fylls med personer som växt upp med henne i Massachusetts och meddelar att hon egentligen heter Hillary Hayward Thomas.

Off to a great and inspirational start.

Några snurriga anti-vaxx-inlägg från Alec och en förlossning av deras femte bebis senare, så lägger Hilaria plötsligt upp en bild på deras 6 (!?) barn. Matten gick inte ihop. Hur kunde hon gå från 5 till 6 barn på så kort tid?

Alec och Hilaria hade alltså skaffat en surrogatbebis samtidigt som hon var gravid med deras femte. Så unikt och, ännu en gång, inspirerande gjort.

Alec Baldwin, 63 år, har numera 6 barn under 8 år. Och Hilarias instagram består av att klaga på att han inte hjälper till mer i hemmet. Ännu en gång: inspirational.

Baldwinito-året slutade tyvärr med en mycket deppigare rubrik än en oskyldig twittertråd, nämligen att Alec råkat skjuta och ta sin kollegas liv under inspelningen av en film.

Bortsett från situationens tragik – visst är det imponerande att familjen Baldwin hann med så mycket osannolikt inom loppet av ett år?

 

Armie Hammer är kannibal?

Så speciellt det var när hunken från Call Me by Your Name blev outad som kannibal.

“Kannibal?” Tänker du nu. Ja, kannibal.

“I am 100% a cannibal.”

-Armie Hammer.

Året inleddes med att Armies ex skapade ett anonymt instagramkonto där hon delade skärmdumpar och anekdoter om deras destruktiva relation, ett beteende som senare bekräftats av andra ex.

Skandalen nådde sin peak när Vanityfair publicera en exposé om Armie Hammers villain origin story. Hans släktträd består av fem generationer gränslösa oligarker; en historia om manipulation, våld, Lenin, Nixon, Prince Charles och exakt allt annat du kan tänka dig. Det var till exempel Armies farfar som högst troligen finansierade mörkläggningen av Watergate-skandalen. Who would have thought?

 

Azealia Banks kokar sin katt på instagram

Minns ni när Azaelia Banks la upp skärmdumpar på meddelanden skickade från Zara Larssons creative director där han fatshamear Zaras armar? Nu gör du det iaf.

212-sångaren fortsatte sedan sitt bisarra beteende online genom att instagramma när hon gräver upp sin döda katt och kokar den för att göra örhängen av skallen.

Citat från news.com:

“The cat is in the bag!” she joked during the shocking video as she pulled up a dirt-covered bag which allegedly held the cat’s body, laughing and rapping in the background.

“It’s called taxidermy … Plenty of hunters with preserved deer heads hanging off their wall [do it] .’ She continued: ‘Darlings … You guys are being racist and this is very un-black lives matter of you all.

Skricker.

 

Pamela Anderson gifter sig och lämnar sociala medier 

Jag hade typ glömt bort det här men resan Pamela Andersson har tagit med oss på under de senaste två åren har verkligen varit en ynnest.

Efter flera år av att vara Julian Assange’s viktigaste anhängare och talesperson (och älskarinna?) bestämmer sig Pamela hux flux för att gifta sig med den 20 år äldre filmregissören Jon Peters. 12 dagar senare, när han har betalat av hennes skulder på 1,9 miljoner dollar, ansöker Pam om skilsmässa. Några månader senare får vi höra att hon har gift sig med sin livvakt. Och med det meddelar hon att hon ska sluta med sociala medier.

Och mycket riktigt, Pamela har inte tweetat sen januari!! Inte en enda selfie ackompanjerad med ett citat från Kafka och uppmaning till presidenten att pardon Assange. Saknar det varje dag.

 

 

Cinnamon toast crunch-killen

En man vid namnet Jensen Karp tweetade en bild på räkskal i sin Cinnamon Toast Crunch i våras. Tweeten blev viral och räk- och fling-relaterade skämt blev en meme online. Men då började folk påstå att Jensen Karp hade lagt dit räkorna själv med avsikt att bli viral. Cinnamon toast crunch-företaget blandades in.

Sen tog det hela en mörk vändning. Flera kvinnor tweetade att cinnamon toast crunch-mannen är det värsta som hänt dem: “This is the most abusive person I have been with and I am crying as i type this…” Före-detta kollegor kommer också fram med historier om att han är en fruktansvärd människa.

Sååå

Cinnamon Toast Crunch-killen hann alltså bli cancelled och viral inom loppet av ett par dagar. Iconique.

 

Caitlyn Jenner vill bli guvernör och hon har självklart vårt fulla stöd!

Caitlyn Jenner kandiderade som/till?/för? Kaliforniens guvernör och jag tog mest med det här för jag vill påminna oss om årets tweet:

 

Tyvärr gick det inte så bra för Caitlyn eftersom hon åkte ner till Australien för att vara med i Celebrity Big Brother mitt under kampanjen. Så synd. Såg så mycket fram emot att hon skulle wake up the woke.

 

Slut på skvaller!! Eller det fanns mer men jag måste verkligen duscha och sminka mig för jag ska befinna mig på andra sidan stan om 30 minuter :)

 

Gott nytt!!!

/ @itsbritneybitch__69

54 kommentarer | “Mina favoritskandaler 2021!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Kristina skriver:

  Jag är så glad att min man är tillbaka efter att han lämnade mig för en annan kvinna (drogunduspellcaster@gmail.com ). Min man och jag har varit gifta i ca 7 år nu. Vi är lyckligt gifta med två barn, en pojke och en flicka. För 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man träffar någon. Han började komma hem sent från jobbet, han brydde sig knappt om mig eller barnen längre. Ibland går han ut och kommer inte ens hem på ca 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att åtgärda det här problemet men utan resultat. Jag blev väldigt orolig och behövde hjälp. När jag surfade på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr OGUNDU kan hjälpa till att lösa äktenskapliga problem, återställa trasiga relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde prova det. Jag kontaktade honom och berättade för honom om mina problem och han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det och han gjorde en trollformel åt mig. 24 timmar senare kom min man till mig och bad om ursäkt för de fel han gjorde och lovade att aldrig göra det igen. Sedan dess har allt återgått till det normala. Min familj bor lyckligt tillsammans igen.. Allt tack vare Dr OGUNDU. Om du har några problem kontakta honom så garanterar jag att han hjälper dig. Han kommer inte att göra dig besviken. Maila honom på: (drogunduspellcaster@gmail.com)
  1. Ta med din älskare
  2. Ta med din man/hustru
  3. lösning för alla problem
  4. pengar besvärjelse
  5. Vinn på lotto
  6. befordran på kontor
  7. hjälpa dig att bli gravid
  8. Fullständig bot av alla slags sjukdomar
  9. äktenskapsförpliktelse och så många fler.

  1. vivian rose skriver:

   My man is finally back to me with the help of DR NAKARA
   I was in pain in my relationship with my lover he left me because another woman use Chaim’s on him,I tell my friend about the issue I was having with my lover that he doesn’t want me anymore and I love him so much and ready to do anything to get him close to me,my friend advice me to consult a spiritual DR that has help her,she gave me the great man’s email:drnakarasolutionscenter@gmail.com to contact him and I did,I was so surprised that the next day he called and apologized that I should forgive him,i forgive him because I love him so much.
   Thank you DR for helping me get my lover back. I am grateful for your help.
   If your relationship or marriage is not working the way you want it contact him email:drnakarasolutionscenter@gmail.com ALL THANK TO YOU DR NAKARA.

 2. vex 6 skriver:

  Great information, thanks for sharing!

 3. krunker skriver:

  I’ve read some good stuff here. Definitely worth bookmarking for revisiting. I surprise how much effort you put to create such krunkera great informative website

 4. Theresa skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i ett förhållande med Anderson i flera år gjorde han slut med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som kunde hjälpa mig att besvärja honom för att få tillbaka honom men jag är typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget val än att prova det, jag mailade trollformlern, och han sa till mig att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han förtrollade och överraskande nog den andra dagen, klockan var runt 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag blev så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckliga tillsammans igen. Sedan dess har jag gett ett löfte att alla jag känner som har problem med relationen, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla trollformaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) Kärleksbesvärjelser
  2) lösning och bot mot all sjukdom
  3) Örtkur för alla sjukdomar/sjukdomar
  4) Äktenskapsbesvärjelser
  5) Graviditetsbesvärjelse
  6) Uppbrottstrollformler
  7) Dödsbesvärjelse
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta denna fantastiska man om du har några problem för en varaktig lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

 5. UFABET skriver:

  Thank you again for all the knowledge you distribute,Good post. I was very interested in the article, it’s quite inspiring I should admit. I like visiting you site since I always come across interesting articles like this one.Great Job, I greatly appreciate that.Do Keep sharing! Regards. ufa168

 6. vex 6 skriver:

  Great information, thanks for sharing!

 7. ankara sineklik skriver:

  Great information, thanks for sharing!

 8. casinositezone18 skriver:

  It is very well written, and your points are well-expressed. I request you warmly, please, don’t ever stop writing. 카지노사이트존

 9. bacarasite18 skriver:

  This information is really amazing, thanks for sharing. Looking for more post from you. 바카라사이트

 10. badugisite18 skriver:

  Hi there, after reading this remarkable paragraph i am too happy to share my experience here with friends. 온라인바둑이

 11. baccaratsite18 skriver:

  Your post is very nice. Wish to see much more like. Thanks for sharing your information. 카지노사이트

 12. 888b skriver:

  Thank you for sharing this great article. 888b hopes you will have many more articles for everyone to read.

 13. NIOS 9th Syllabus 2023 skriver:

  Many applicants are eager to take the test that the National Institute of Open School administers in April, and all of these candidates may now get their NIOS 9th class Syllabus 2023 in the syllabus-wise format from the official website NIOS 9th Syllabus 2023 of NIOS or via Official page NIOS 9th class Syllabus 2023, National institute of open school 9th class Syllabus 2023, National institution of open school 9th class Syllabus 2023, NIOS 9th class Syllabus 2023 2023 CBSE 9th Grade Syllabus

 14. Mathias Matteo skriver:

  My purpose out here today is to share this article about how Dr Adoda helped me in getting back my EX-WIFE who left me with the kids also 6months ago. I tried all I could to make her see reasons with me so that we can continue our relationship but she denied me. I searched properly for help on how to make relationship work and be better after a breakup and I saw different reviews of Dr Adoda how good and powerful in reuniting broken lover back and save Relationship/Marriage and I insisted on giving it a try by contacting him via what’s app on (+2348112825421). He gave me reason to live again and he prepared a ( Reconciliation Love Spell ) and told me that my Ex-WIFE will come back to me within 48 hours. Can you believe it, my EX-WIFE came back to me and our 3Years Anniversary will be held Soon. Contact him now!!! if you need any help. Email: adodalovespelltemple440@gmail.com Eternally grateful Adoda I highly recommend

  View more on YouTube: youtu.be/B279mkEo_C4

 15. sportstoto365 skriver:

  There is evidently a bunch to realize about this. I consider you made some good points in features also. 스포츠토토

 16. powerballsite skriver:

  Wow, that’s what I was exploring for, what a stuff! existing here at this weblog, thanks admin of this web page. 파워볼게임

 17. totosafeguide skriver:

  After going over a handful of the blog articles on your website, I truly appreciate your way of writing a blog. Your personal stuffs nice. Always deal with it up! 안전놀이터

 18. It’s impressive that you are getting thoughts from this piece of writing as well.
  เว็บ igoal

 19. majortotositetop skriver:

  It as really a great and helpful piece of info. I am glad that you shared this helpful info with us. Please keep us up to date like this. Thank you for sharing. 먹튀검증

 20. oncasinositenet skriver:

  My brother suggested I may like this blog. He used to be totally right. 바카라

 21. totopickpro skriver:

  Good article. I absolutely love this site.
  Thanks! 토토

 22. Jessica skriver:

  Hej killar;… Jag är Jessica från Lund-Sverige,. Jag har en liknande god nyhet att dela med mig av här, jag upptäcker precis en ny lösning för att hitta sann kärlek och få tillbaka ex kärlekspartner även efter 3 års skilsmässa eller separation, för bara några dagar sedan återvände min ex kärlekspartner tillbaka till mig direkt utan bad honom komma tillbaka, jag ringde inte eller skickade kärleks-sms till honom.
  För några dagar sedan när jag sökte på internet och läste ett liknande kommentarinlägg på en blogg, läste jag om den stora castingkanalen Powers of Oduduwa lovespell och jag hittade hans e-postadress (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) på samma blogg, så Jag bestämde mig för att kontakta honom för att hjälpa mig att återställa min ex kärlek. Han svarade på mitt meddelande och sa att mina problem är lätta för honom att lösa, och han kan hjälpa till att få hem min man inom två dagar. Jag har aldrig gjort någon kärleksbesvärjelse eller voodoo förut, jag trodde bara att den här besvärjelsen med besvärjelser för böner verkligen fungerar för mig som magi. Igår fick jag ett telefonsamtal från min man efter tre år utan kommunikation, jag är så förvånad och glad idag eftersom jag har min man att återvända hem till mig. Jag rekommenderar starkt Dr.Oduduwa love spellcaster, du borde prova det idag,
  Är du i en skilsmässa situation just nu, kanske detta kan fungera för ditt bästa, även om du vill hitta äkta kärlek, vill du ta tillbaka ex kärlekspartner även efter gräl och separation?, eller du vill ha en kärleks charm att få håll i min kärlekspartner att älska och lita på dig för alltid.
  Få gratis onlinekonsultation nu via: WhatsApp; https://wa.link/q5f107
  e-post: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
  du kommer att tacka mig senare.

 23. KUBET skriver:

  KUBET999.Vip belongs to KUBET (also known as Thien Ha Bet – THABET), is one of the prestigious, top security and HIGHEST PAYING bookmakers run by Mr. Nguyen Phan Anh – CEO of KUBET 999. Tel: 0906390587. Head office: RCBC Plaza, Makati, Metro Manila, Philippines. Coming to KUBET 999, you will experience the pinnacle of entertainment technology because KUBET always applies new technology to the games, helping customers get the most authentic feeling!!

 24. Diana Villalobos skriver:

  It will amaze you to know that everything so many people have been testifying about DR ISIKOLO is nothing but the truth. My husband left me and my kids because we had so many fights and arguments. His people were also against my marriage with him. I loved him so much and had great hope that we will build a bright future together. I waited for 6 months and he never returned back to me. So i had to contact DR ISIKOLO after reading a whole lot about him and i believed he can help me and he did everything in his power to reunite us and restore the love and happiness we once shared. He returned back home to us after 48 hours just as DR ISIKOLO assured me. You too can get this great help and live to be grateful to him because he never disappoints anyone. contact Him email: isikolosolutionhome@gmail.com or you can also WhatsApp him on +2348133261196.

 25. Hannah Rangnitt skriver:

  Hjälp mig att fira DR ISIKOLO för hans stora hjälp. Jag är en av de människor som sa att jag aldrig kommer att ringa en synsk eller magiker eller vad som helst för att hjälpa mig med mina problem, minst av alla mina kärleksproblem, men jag nådde den punkt där jag visste att jag behövde lite vägledning. Jag är så glad att jag hittade den här mannen som heter DR ISIKOLO. När jag nästan förlorade David i ett av våra dumma slagsmål och ständiga bråk (han gjorde slut med mig). Jag trodde att jag hade förlorat allt. jag gråter hela dagen och tänker att han aldrig kommer tillbaka till mig igen. Jag läste så många vittnesbörd om Dr. Isikolo kärleksförtrollning hur han hjälpte till att få tillbaka ex älskare tillbaka. Jag mailade honom snabbt för att också få tillbaka min man med hans kärleksåterföreningsförtrollning. Och när jag var som mest desperat utnyttjade han mig inte. Du gjorde en mycket bra tjänst för en person som verkligen är i behov av din hjälp. Jag vet inte hur du gjorde det eller hur den här magin fungerar men allt jag vet är att det fungerar och min man kom tillbaka till mig inom 48 timmar som han lovade mig. David min man och jag är lyckligtvis tillsammans igen, och jag kommer alltid att vara tacksam mot DR ISIKOLO. mejla honom för alla typer av hjälp är mycket kapabel och pålitlig för hjälp via: isikolosolutionhome@gmail.com eller så kan du också WhatsApp honom på +2348133261196.

 26. Google had a ‘Kodak moment’ last year as Microsoft takes lead군산출장마사지 in AI, strategist says

 27. Weather tomorrow skriver:

  Animated wind, rain and temperature maps, detailed weather, weather tomorrow, 10 day weather
  See current weather from all over the world on Weather

 28. Better than a doughnut? Delia부안출장안마 Smith dishes up a deep-fried jam sandwich

 29. robiji8467 skriver:

  With its iconic flame-grilled burgers, Whopper sandwich, and innovative marketing campaigns, Burger King has left an mybkexperience survey code indelible mark on the industry.

 30. 홀덤사이트 추천…Craps and Roulette Money Management…Exact Guidelines

 31. Your work is truly appreciated around the world This is a very comprehensive and useful blog หวยหุ้นเกาหลีย้อนหลัง

 32. Mike Rooney skriver:

  Thanks for sharing informative post. It is one of the best site that I have visited. Hope you will share more quality blog posts thank you.
  Yellowstone Merch

 33. Andrew Mark skriver:

  This is the one of the most important information for me. And I am feeling glad reading your article. The article is really excellent?
  Red Cobra Kai Jacket

 34. Great post and nice blog shared here.Its an beautiful Content. Keep up the good work admin and thanks for sharing this post.

 35. I appreciate you for sharing this valuable information. It has been a compelling experience to expand my understanding on this subject.

 36. Fiora Decebal skriver:

  Jag kan inte glömma hur Dr Ilekhojie hjälpte mig att återställa mitt äktenskap efter två månaders separation med min fru. Hon gick och tog inte mina samtal. Jag gjorde så mycket för att få tillbaka henne men ingenting fungerade förrän jag såg en kommentar på nätet när någon vittnade om hur Dr Ilehojie hjälpte henne att återställa sitt äktenskap. Jag tog direkt kontakt med honom och berättade om min situation. Han försäkrade mig att jag och min fru kommer att vara tillsammans igen efter att han återställt vår förlorade anslutning med en ritual. Jag gjorde allt han sa till mig behövdes och gav våra korrekta uppgifter. Det har gått över en månad nu och jag och min fru är lyckligare än vi någonsin har varit. Allt tack vare Dr Ilekhojie. Vad andra inte kunde göra, gjorde Dr Ilekhojie det möjligt med 3 dagar. Tack doktor för att du försäkrade mig att du inte är som de andra. Om du vill ha genuin hjälp, kontakta Dr Ilekhojie Telefonnummer/Whatsapp +2348147400259 eller via hans e-post: gethelp05@gmail.com

 37. MS office 2010 With Crack Full Version Free Download [Updated]. Microsoft office 2010 free download full version for windows 10 64-bit you can share and print ..

 38. Download ZebraDesigner for free. ZebraDesigner barcode label design software offers basic design features.

 39. WHO certifies Cabo Verde as malaria-free, marking a historic milestone in the fight against malaria의왕출장마사지

 40. Pearl skriver:

  This blog hits the sweet spot between informative and approachable. I learned a lot without feeling overwhelmed by technical jargon. A must-read for anyone seeking valuable insights! Baroque,Potato,Button pearls wholesaler

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG