
Igår var andra gången ever jag gav mig på att göra en Bea från grunden. Jävlar i gasen vad smarrigt det är. Om du aldrig har gjort det men känner dig sugen på att testa får du gärna maila mig så berättar jag mer.

Igår var andra gången ever jag gav mig på att göra en Bea från grunden. Jävlar i gasen vad smarrigt det är. Om du aldrig har gjort det men känner dig sugen på att testa får du gärna maila mig så berättar jag mer.
Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.
Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.
Oss är en frälsare född |
Krogrecension: Taco Bell |
Krogrecension: Tosto |
Krogkommenterarna – december 2025 |
Edward Blom gästspelar på Bierhaus |
Här äter du Stockholms bästa glass |
Filmrecension: The Tragedy of Macbeth |
Krogrecension: Bacchanale |
Haha, min bandpolare har som partytrick att rabbla receptet. Han har försökt några gånger, men inte lyckats få napp (än). Nöjer mig med såndär man bara ska koka i lite vatten, enligt tidigare nämnda gitarrist behöver man tydligen fyra kastruller (något jag är för ung för att ha!).
Med lite planering klarar du dig gott med två kastruller. En stor och en liten. Den lilla ska vara rostfri. Och hörru, är du byxmyndig är du gammal nog att göra bea!