Snöstorm

3:34 26 Jan 2010

Det ryktas om att en snöstorm ska drabba vårt avlånga land inatt. Med detta sagt ser jag genast till att skynda mig hem, ladda upp med råvaror, ladda ner lite film och ladda batterierna till min dator.

Jag kommer osökt att tänka på en gång under tiden i Sundsvall då jag och brorsan skulle åka till Hasselas skidanläggning. Vi hade peppat för detta i en veckas tid. Under natten var det snöstorm vilket bara ökade peppen hos oss skidåkare. Vi packade skidkläder, utrustning och lunchlådor. Slängde sedan i oss frukosten, för här fanns ingen tid att spilla. När vi efter vad som kändes som en evighet äntligen var färdiga att åka tog vi farväl av resten av familjen och satte oss i minibussen.

Brorsan startade motorn och backade ut tio meter från uppfarten rakt ner i ett dike. Bärgningsbil fanns knappast att tillgå. Resten av dagen kollade vi på teve och åt kaviarmackor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg