TVbloggen

1:59 23 Aug 2010

Ett väldigt stort antal – och det tackar vi såklart för – har hört av sig hit med frågor om vad jag följer på TV just nu. Balrog bad mig därför skriva ihop en liten tvtipsarblogg. Här kommer den, fritt blandad från ”vanlig teve” och internet-tv. Vi börjar med realityserier:

Extrema Samlare, du hittar det på tv3play eller ett par gånger i veckan på ”vanliga teven”. I avsnittet jag länkar till får vi följa två stycken Hoarders. En tant som samlar på katter (!) samt en 21-årig sökande ung man vid namn Justin som samlar på sin alkoholiserade fars urdruckna vinflaskor (1000 stycken har han) och lite annat därtill. Ett gemensamt drag hos alla dessa hoarders är en omotiverad separationsångest till döda ting. Till exempel har Justin väldigt svårt att städa undan hundhåren hans tik lämnar efter sig, då han fått för sig att detta skulle förkorta hennes liv. Mycket bra serie. 

En annan favorit är Supersize vs. Superskinny, om man kan stå ut med Dr. Christian Jenssens fruktansvärt provocerande frisyr. Här låter man iallafall en tjockis och ett benrangel byta diet med varandra för en vecka. Förvånansvärt underhållande.

Och på tal om provocerande utseenden bjöd Tv4 Fakta häromdagen på ett krysskott i dokumentärväg när de repriserade historien om självmordssekten Heavens Gate med Marshall Appelwhite i täten. Titta noga på bilden ovan och fatta hur glad man är att de manliga sektmedlemmarna frivilligt lät kastrera sig.

Vad har vi att se fram emot i höst då? Det skvallras om att Bonde söker blir en höjdare denna säsong, Ensam Mamma givetvis för att inte nämna Fångarna på Fortet som har nypremiär ikväll med nästan hela den gamla casten åter samlad.

Det är fan tur att man har semester.

En kommentar | “TVbloggen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anonym skriver:

    asså marshall. tamejfan den läskigaste människan som inte ens blinkar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg