Reklambloggen

8:08 23 Sep 2010

Och just det. Jag spelar emelie med skivor igen nu i helgen. Eller tvärtom alltså men ni hajar. Nu på lördag intar vi mysplyschiga Le Rouge mellan 22-01. Fan vad nice, som man brukar säga.

Bilden är det första skivomslaget från supergruppen The Dream Academy som vi ska starta tillsammans med Kristofer. Nu behöver vi bara lite låtar, en replokal, Logic och några instrument.

Huka dig Rebecca, huka dig Fiona. Nu kommer vi.

3 kommentarer | “Reklambloggen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. MarthaBradley34 skriver:

  If you try to find locality where you can get resume writing service here is very good place for you about this good post, which arrange examples and gives an fortune to learn how make great CV resumes . But this site is more amusing, and more contributive.

 2. Lisa skriver:

  You need to visit this blog article https://resumecvwriter.com/blog/how-to-list-certifications-on-resume has some valuable tips for you. Make sure to check it out as soon as possible

 3. Jennifer Aslund skriver:

  Min man blev uppdelad med mig, han är mitt livs kärlek efter en enorm kamp. Han sa att det var över mellan oss och att han aldrig kommer att ta mig tillbaka igen efter att jag slutade saker med honom flera gånger.
  Jag förstod först att han var mitt livs kärlek efter att jag tappat honom.
  Jag vill ha honom tillbaka men jag vill inte heller skada honom igen. Inte säker på hur jag ens kan få honom tillbaka, verkar som om han fortsätter med sitt liv.
  Jag stötte på en coment online, läste ett inlägg av en dam från Sverige som heter Katie Mburgs, hon gav ett vittnesbörd om hur hennes ex återvänder till henne efter 2 års separation, hon lämnade bakom, hon vittnade om att A Spiritual Healer heter Oduduwa lunch en trollformel för henne.
  Jag skickar också ett meddelande till e-postmeddelandet för att be Dr.Oduduwa att hjälpa mig att få tillbaka min ex kärlekspartner, jag förklarar alla mina äktenskapsproblem till honom och Dr.oduduwa lovade mig att återvända min ex make inom två dagar älskar stavning bön och offra för att göra kärleks charm, jag försökte, jag tillhandahöll alla kärlek spell artiklar och material som krävs av mig, fick jag höra att utföra midnatt bön. Två dagar efter den första bönen blev jag förvånad över att det var exakt som Dr.Oduduwa har lovat mig att mitt ex kommer att ringa mig på mobiltelefon för att be om ursäkt, min man Aslund ringde mig på telefon med okänt nummer, han ber om ursäkt och fixar ett datum till träffa. vi såg varandra ofta gånger under samma vecka, kärleksförtrollning lanserades för mina räkning i Dr.Odduwa-templet allt gjordes för mig, det fungerar till mitt bästa. Jag är glad idag att vi lever lyckligt tillsammans som familj. jag är greatful. tack vare den här stora mannen Oduduwa.
  Först hade jag rädsla för tvivel, men jag försöker och det fungerar till mitt bästa. Jag är säker på att detta fungerar för dig också för att återställa tillbaka förlorade kärleksförhållanden med din partner.
  e-postadress commnicate med Dr.Oduduwa via :.
   {Dr.oduduwaspellcaster@gmail. com}

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla