Det fanns en gång i tiden då jag alltid åt fisk på Sturehof. Sedan upptäckte jag deras portergravade biff.
Nu är jag inte riktigt lika säker längre.
Det fanns en gång i tiden då jag alltid åt fisk på Sturehof. Sedan upptäckte jag deras portergravade biff.
Nu är jag inte riktigt lika säker längre.
Krogrecension: Bambi |
"Det är ingen genväg att vara rånare" |
Karin Nordin: ”Fine dining är inte min grej” |
Krogrecension: Bord |
Krogrecension: Bistro Renard |
Krogrecension: Olli |
Krogrecension: Ett Hem |
Krogrecension: Florentine |
Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.
Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.