Bildbevis från Bloggträffen

5:21 9 Dec 2011

Det var ju bloggträff igår som ni minns, och vilken bloggträff sedan. Tänk er en blinddate med 12 personer samtidigt där allas enda och gemensamma syfte är att få ligga. Skojaba, vi skulle dricka vin, spela introleken och – visade det sig – äta pizzabullar. Hasans lag ovan vann första etappen i introtävlingen, men skulle sedan visa sig sakna samma breda knowledge inom populärmusik.

Amat var glad när han kom, gladare än han var efter introtävlingen. Han hade dock inte ätit men löste det med pizzabullar och popcorn.

Jag kom tidigt och fick således honnörsplatsen mitt i Emelies röda plyschsoffa.

Holly berättade om den där gången hon missade en viktig bal pga körtelfeber. Och Brita överraskade med att ha bakat tidigare nämnda pizzabullar.

Pizzabulle.

The winning team.

Kristin visade prov på killer instinct. Ordagrant, jag blev lite skraj inte bara på låtsas.

Emelie var inte bara den bästa av värdar, utan ledde även själva introtävlingen. Vi kom fram till att det hade varit orättvist om hon fick ingå i något lag.

Tummen upp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla