Jag har skrivit en fet krönika för senaste numret av inredningstidningen Rum Hemma. Texten handlar om krögare som slår knut på sig själva för att konceptualisera sin krog och leverera ”storytelling”. Var inte rädd för att plocka upp den i en tidningshylla nära dig.
Dansk jazzduo ersätter Christopher Garplind |
Läs inlägget
Krogrecension: Silberbauers bistro |
Läs inlägget
Krogrecension: Mister Plankstek |
Läs inlägget
Krogrecension: Bâtard |
Läs inlägget
Krogrecension: Lou Lou |
Läs inlägget
Krogrecension: Ponti |
Läs inlägget
Krogrecension: Humlan x Ollis Deli |
Läs inlägget
Krogrecension: Let's Malatang |
Läs inlägget
Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg
Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.
Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.