Hade privilegiet att avnjuta premiären av Sturehofs skaldjursdagar igår. Inte riktigt lika lyckosam var hafskräftan som serverades med sardellmajonnäs och salsa verde. Men värdig begravning ändå får man väl säga.
Därefter Moule Frites med Roquefort. Doftar ljuvt av ost än idag.
Annika och Stefan gillade dem, medan Johan nöjde sig med tumme.
Michaela, Dasha och en man som stod blickstilla och spanade ut över restaurangen.
Sen var det dags för Ostron Hasse att visa sina kunskaper inom konstarten ostronöppning, och Johan var mäkta imponerad.
Svår titel att toppa.
Min namne, Martin och några svenska ostron.
Svepte slutligen två deciliter cheesecake och kallade det en dag. Hoodeladi hoodeladi…
Obs: Skaldjursdagarna pågår till och med imorgon.
Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.
Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.