Så mycket bättre – Miss Li’s kväll

2:38 11 Nov 2012

Det tredje avsnittet av Så mycket bättre blev också det lamaste so far. Programmet kändes lite på halvfart och kom aldrig riktigt igång på samma sätt som de två tidigare, musikaliskt åtminstone. Big up till Miss Li för introtävlingen dock, det var ett kul grepp. Så här var alla framträdanden.

Maja Ivarsson
Betyg: 2
Nä Maja det här var inte lika kul som du verkade tycka att det var. Vill ha MER Soundsvibbar i hennes framträdanden. Att bara köra med rockposer funkar inte i längden.

Sylvia Vrethammar
Betyg: 2
Börjar bli tröttsamt, jag vet. Men det här är så tråkigt. Ändå sin bästa tolkning hittills.

Pugh Rogefeldt
Betyg: 3
Även Pugh gjorde sin bästa insats hittills. Munspelet gjorde att det hände något den här gången. Blev även utvald att få göra duetten med dagens huvudperson (vilket han inte förstod?). Välförtjänt i vilket fall.

Darin Zanyar
Betyg: 4
Ytterligare en urstark insats. Benchmarkar dock mot två tidigare succéer och riktigt där var Darin inte den här veckan. Rolig parentes dock att den spirande romansen med Maja börjar skymta.

Olle Ljungström
Betyg: 2
Olle gav ett ganska lamt intryck på denna, konstigt nog. Låter dock sjukt mycket bättre på Spotify så det kanske var dagsformen.

 

Magnus Uggla
Betyg: 5
Tyckte faktiskt att Uggla var bäst även denna gång. Förmodligen tänkte produktionen likadant då han fick avsluta. Låten blev ju bättre med svensk text och det är väl det hela programmet går ut på.

Miss Li
Betygsätts inte då det var hennes dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG