Fyra nyanser av Blocket

11:58 13 Maj 2013

Ett oväntat användningsområde med Blocket är alla nya bekantskaper man knyter. Har precis satt igång ett projekt där jag försöker tömma vinden i så stor utsträckning som möjligt, vilket innebär att en hel del vitt skilda produkter från mina 13 år i Stockholm åker upp till försäljning. Och lockar till sig folk, det gör det. Har identifierat några av arketyperna som har kristalliserat ut sig hittills. 

1. Den kontaktsökande.
– Hej, kan inte du ringa mig så kan vi prata lite om din fåtölj. Var kommer den ifrån? Hur länge har du haft den? Vilken är din favoritdrink, negroni??? RING MIG!!!

2. Bytaren.
– Hej, jag är jätteintresserad av ditt fotbollsbord. Kan du tänka dig ett byte mot två iPod, en reklamhandduk från SATS och en påse med lite smått och gott? Ring mig.

3. Hen med lånad mail.
– Hej, skriver detta från lånad mail. Ring mig, eller ännu hellre kan du ta med dig sängen du vill sälja hem till mig i Eskilstuna? Jag betalar i rikskuponger.

4. Hen som bor långt bort.
– Hej, om frakt ingår har vi en deal. Jag bor på Jupiter.

Ps. här kan du förresten köpa fåtöljen på bilden. Fotbollsspelet och elgitarren har redan gått.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg