Så spelar du in samtal på iPhone med en app

1:56 14 Aug 2013

Ni är många som har hört av er efter inlägget om supersladden och frågat var man kan få tag på densamma. Tyvärr köpte jag min(a) i Akihabara och vet faktiskt inte var man får tag på dem enklare än så, konstigt nog. Den kommer iallafall från IDEGIA Smart Gear om någon är sugen på att detektiva. 

Nu har jag emellertid även provat appen tape-a-call som spelar in samtal med hjälp av konferensfunktionen. Det innebär att ytterligare ett (lokalt) nummer rings upp och samtalet lagras på en extern server. Hur bra är den då? Sanningen att säga blir resultatet av inspelningen sisådär. Funkar eventuellt om du ska göra en intervju, men knappast någon kvalitet att dela med sig av. Där är fortfarande supersladden överlägsen. Men rent användarmässigt är den faktiskt fenomenalt enkelt att använda, och dina inspelade samtal tar heller ingen plats på telefonen. 

I gratisversionen kan du bara spela in 60 sekunder samtal, vilket i praktiken snarare blir 30 sekunder då själva uppringningen tar halva tiden i anspråk. Fullversionen kostar $10 och har till synes inga begränsningar. Lycka till! 

En kommentar | “Så spelar du in samtal på iPhone med en app”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. 3ds emu skriver:

    thanks for sharing man
    3ds emu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla