Första varmrätt – torskrygg med skaldjurskorv.
Premiäråt på nya Printz Mathall i Tolvgallerian idag – ett korvmecka med egen stoppning. Första intrycket? Väldigt bra och genomtänkta viner. Grym rentartar. Helt ok korvar även om de hade behövt lära känna salt- och pepparkvarnen en vända till. Att allt tog brutalt lång tid får en dock ha bortseende ifrån då de faktiskt öppnar först i helgen. Men kan vara bra att veta för den som ska på konsert eller match i Tele2.
Finalen – anka med leverkorv och friterad ingefära.
Avslutningsreflektion: Påminner inte Tolvs torsdagar en hel del om första halvan av Langoljärerna?
Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.
Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.