Har egentligen alltid gillat planka, men det här var något i hästväg. Och då pratar vi inte om köttet i sig, för på plankan låg en tonfiskfilé – en riktigt bra sådan. Nästa gång ni äter på Escalier skulle jag varmt rekommendera denna i sällskap med råbiffen.
Björn Frantzén öppnar grillkrog |
Läs inlägget
Nå framgång genom att inte göra någonting |
Läs inlägget
Boban tar över La vecchia signora |
Läs inlägget
Lilla Ego |
Läs inlägget
Emanuel Tärnqvist ny executive chef på Operakällaren |
Läs inlägget
Här är alla vinnare på BCA awards 2025 |
Läs inlägget
Krogrecension: Let's Malatang |
Läs inlägget
Krogrecension: Bambi |
Läs inlägget
Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg
Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.
Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.