Tre vinnande tomatvitsar

2:08 18 Dec 2013

Vi körde ju en tävling tillsammans med Mutti häromsistens. Många har hört av sig med vitsar, högt och lågt, och nästan lika många har hört av sig med frågor om vinnare. Nu har vi korat tre stycken. Grattis, tomater och recept på rätterna ni minns kommer på posten!

– Tomater ska ätas färska, inte ur burk.
– Nu tycker jag du är konserv-ativ.

En morot och en tomat gick över vägen och moroten blev överkörd av en bil. Tomaten ringde 112 och en ambulans tog moroten till sjukhuset. Tomaten åkte till sjukhuset för att kolla till sin vän och moroten var fortfarande på akuten. Tomaten vandrade oroligt runt i väntrummet när en doktor kom fram till honom och sa ”Herr Tomat?”. ”Hur är det med honom?” undrade tomaten. Doktorn svarade: ”Jag har både bra och dåliga nyheter. De bra nyheterna är att han kommer att överleva, de dåliga nyheterna är att han kommer spendera resten av sitt liv som en grönsak”. 

–Why is the tomato red?
–Because he saw the sallad dressing.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla