I december skaffade Vassa Eggen äntligen en egen mörningskyl för kött, och idag var det dags att skörda ”frukterna” av den för första gången. På (den tämligen usla) bilden – en entrecote som tillsammans med ”Club Steak” utgör de två styckningsdetaljer som är först ut på menyn som har premiär idag. Billigt är det dock inte, utan priserna är lika saftiga som de rätter man betalar för. Runt en femhunka per person får du punga ut med, vilket emellertid kan vara på sin plats för den här kvaliteten då de hänger cirka en månad innan servering.
Välhängt
Skriv kommentar
Tillbaka upp
Kommentera
Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.
Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.
Skriv kommentar
Tillbaka upp
Krögarna: Det äter vi på krogen 2025 |
Läs inlägget
Lykke Eder-Ekman spår 2025 |
Läs inlägget
"Vinterpjäsen får mig att sakna efterfesterna" |
Läs inlägget
Tramsfrans spår 2025 |
Läs inlägget
Stoker |
Läs inlägget
Henrik Nyblom spår 2025 |
Läs inlägget
Nöjesguidens årssammanfattning 2024 |
Läs inlägget
Lilla Ego |
Läs inlägget
Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg
asså den vitlöken