Tidigare i veckan lanserade Lux Dag för Dag sitt nya koncept Farmers Dinner. Efter mitt instagrammande av bland annat grishuvudet ovan har många hört av sig och undrat över hur menyn såg ut i sin helhet, och jag är som bekant inte den som är den.
Menyn i sin helhet:
Grillad bog med stenugnsbakat tunnbröd
Pastej på lever med ingefärskryddad äppelkompott
Variation på svamp med frasig svål, korianderfrön och citron
Varmrökt hjärta med tryffelvinaigrette och gravensteineräpple
Frasigt huvud, knaperstekt rygg, äppelpuré och ostronskivling
Kålbräserat framlägg med pom pom blanchesvamp och druvjossyrad pioppini
Sorbet på trädgårdsäpple, calvados- och kanelflamberade Ingrid Marie och havrefrasks
Nästa Farmers Dinner går av stapeln i november.
Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.
Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.