Kondomen i Taxi Stockholm

8:35 13 Okt 2014

Ni vet hur det är. Man sätter sig i en förbokad Taxi Stockholm, säger vart man ska och börjar rulla. Lutar sig tillbaka och…får syn på en använd kondom mellan framsätena. 

Blev tyvärr för mållös för att ta upp detta med chauffören, plus att det kändes som en dålig timing att be en person som för tillfället ansvarar för mitt liv att (vända sig om och) förklara varför det ligger ett gummi där. Men återstoden av helgen gick till stora delar ut på att fundera över hur i helvete den hade hamnat där. 

Nu ska jag försöka ta reda på det. 

Uppdaterat: Ok, följetongen tog precis en riktigt riktigt konstig vändning!!!

4 kommentarer | “Kondomen i Taxi Stockholm”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Madelen Nilsson skriver:

  Hej Pelle,
  Vi skulle gärna vilja komma i kontakt med dig för att få reda på vilken förare och bil du har åkt med.
  Vänliga Hälsningar
  Madelen Nilsson, Taxi Stockholm 15 0000 AB

  1. kalle skriver:

   fråga dig själv varför ingen vill arbeta med er och ni alltid behöver förare på grund av tror på jävla kund
   vem tror komma och jobba med er
   gå kola vad kostar taklampa idag ni förstörde företaget

 2. Pelle Tamleht skriver:

  Hej Madelen, du får gärna maila mig på pelle.tamleht@nojesguiden.se

  Mvh, Pelle

 3. Andre Maria skriver:

  Godvänner, jag heter Andrea Maria, från Stockholm, jag är medicinsk sjuksköterska på Sahlgrenska universitetssjukhuset. Jag är gift i mer än 6 år med två barn, mitt förhållande till Andrea, min man, var till en början söt, romantisk och blev senare till en mardröm fruktansvärt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter ett sätt att få en snabb skilsmässa, vi blev uppdelade för 3 månader sedan och vi kom tillbaka igen efter så mycket tiggeri med trevliga gåvor av kärlek. Jag älskade min man så mycket. Jag vill inte förlora honom till en annan dam. Jag kunde inte ha gjort någonting för att skada honom eller få honom att känna sig illa mot mig längre .. Jag ville bara att han skulle ha hem för att älska mig för alltid. Jag förklarade min situation för en vän på jobbet, min vän Jennifer hon berättade för mig att snarare kontakta hjälp av en kärleksstiftare som heter Dr.Oduduwa från afrikana nation med magisk kärlek stavdelningsbön för att återvända tillbaka ex love, att han har kraftfullt begåvad charm för att få tillbaka kärlek och förtroende i alla trasiga äktenskap eller trasiga kärleksförhållanden, jag trodde och provade och det fungerar för mig, jag skickar e-postmeddelande till Dr.Oduduwa via hans personliga mailkontakt nedan;
   {Dr.oduduwaspellcaster@gmail. com}.

  Dr.Oduduwa svarade på mitt e-postmeddelande några muniter efter och han sa till mig att han kan ge hjälp till mig att få tillbaka min ex-kärlek med omedelbar charm kärleksdel, jag var mycket glad att hitta den här mannen som hjälpte mig, jag följde alla hans instruktioner noggrant steg-för-steg böner och incantation jag gjorde själv i mitt hus med ljus ljus på natten. Oduduwa berätta allt jag kan göra hemma under nattbönerna älskar stavningsprocessen. Jag gjorde allt enligt anvisningarna. det började fungera för mig eftersom jag inom några timmar senare fick ett telefonsamtal från min man, jag var så förvånad och chockad eftersom han har slutat ringa eller skicka meddelanden till mig sedan de senaste 3 månaderna, nu gör jag omedelbart en kärlek stavningsböner min make Andrea kom hem för att be om ursäkt för mig, jag är så glad hur kärleksdel fungerar positivt på min man inom 2 dagar han är hemma. Just nu lever min man och jag båda lyckligt i kärlek mer än någonsin tidigare. Jag är glad åt den stora mannen Dr.Oduduwa för hans begåvade talanger. Först hade jag rädsla för tvivel, men jag försöker och det fungerar till mitt bästa.
  Jag rekommenderar uppriktigt Dr.Oduduwa till alla som vill återställa förlorade kärleksförhållanden eller kärleksförhållanden för att hitta verklig kärlekspartner.
  whatsap nummer bara: +792680119659

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla