Så mycket bättre 2014

1:37 6 Okt 2014

I helgen släpptes så slutligen trailern för höstens viktigaste program, Så mycket bättre 2014. Även ordningen på programmen har blivit officiellt, först ut redan nästa lördag är Ola Salos dag. Av min tidigare önskelista var det tyvärr bara en deltagare som jag hade lyckats pricka in, i form av Kajsa Grytt. Men där fick jag faktiskt på skann när det visade sig vara nästan ett bättre startfält än det jag hade tagit ut. 

Så hur blir programmet utifrån trailern då? Jag tror att såväl Love och Carola kommer att leverera, tveklöst.

Uppe på bord? Check. Kastar blommor? Troligtvis. Tårar? Givetvis. I den televiserade och något längre trailern ser vi dessutom Carola göra spektakulär entré medelst motorcykel, bara en sån sak.

Svårast att bryta igenom får nog Familjen och Kajsa Grytt, medan Amanda Jensen av förklarliga skäl nog behärskar TV-formatet vid det här laget. Orup kommer troligtvis att komma mest till sin rätt i duettavsnittet, medan Ola blir det här årets Bo Kasper. 

20:00 nästa lördag smäller det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp