T-1 week

10:52 15 Dec 2014

Om mindre än en vecka befinner jag mig på andra sidan jordklotet, och närmare bestämt i Mexiko. Ännu närmare bestämt Playa Del Carmen. Det finns fortfarande möjlighet att komma med tips på aktiviteter, då kan ni antingen maila mig eller skriva något trevligt i kommentarsfältet nedan. Vi säger så?

3 kommentarer | “T-1 week”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Bella skriver:

  Okej lite tips (disclaimer: detta är från när jag backpackade på en tajt budget, det finns tusen vattenland osv där man får typ göra konstsim med delfiner etc men det har jag ingen koll på)
  1. Missa inte Tulum som ligger nån timma nedanför, paradisstrand och smällfeta ruiner med en ännu finare paradisstrand.
  2. Även Akumal är en trevlig by (eller nä men sköldpaddorna i vattnet e riktigt feta, ta med egen snorkel och skit i de pissiga ”toursen”). Man kan ta sig dit billigt genom att ta colectivos för typ 20 spänn (går från en speciell gata i Playa, fråga i stan), sen släpper de dig på motorvägen o så får man gå en tio min ner till stranden.
  3. Cenotes! Naturliga pooler i djungeln som är jättemysiga. (Googla så ser man hur fint det är). Det finns hur många som helst, man tar sig enkelt dit genom colectivos. Några som rekommenderas är Cenote Azul (köp fiskmaten vid ingången, de går helt bananas, tänk dig Hajen fast med små, små firrar), Cenote Cristalino eller Cenote Ik kil. Sistnämnda är dock i ett turistkomplex fyllt med buffestinna Chichen Itza-besökare men är cool ändå. Fråga dig fram, hotellpersonal och så har koll.
  4. Coba-ruinen. Mycket coolare än Chichen Itza! Tänk dig pyramiderna i Apocalypto ungefär.
  5. Dyka osv! Cozumel mitt emot har bra vatten.
  6. Playa är ju en turiststad men om man går några gator in från stranden så kan man hitta trevlig mexikansk husmanskost till lunch för typ 20 spänn.

  Ha en fin semester, är riktigt avis!

 2. Pelle Tamleht skriver:

  TACK!

 3. Miledmith skriver:

  and more importantly, your personal experienceMindfully using our emotions as data about our inner s https://vidmate.onl/ tate and knowing when it’s better to de-escalate by taking a time out are great tools. Appreciate you reading and sharing your story, since I can certainly relate and I think others can too

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg