Risktagande människor och stark mat

2:00 16 Feb 2015

Ok, nu har en amerikansk studie visat att människor som har en ”risktagande” personlighet har sex gånger större anlag för att gilla kryddstark mat. Samma studie visar också att män i större utsträckning konsumerar stark mat för den ”sociala belöning” de får i form av beröm och beundran för att klara av stark mat, än för smaken av den starka maten i sig. 

Eat that, färjan-håkan. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG