Sammanfattning av en helg i Göteborg

7:54 11 Maj 2015


Interaktivt klotter på toaletten till Bar Centro.

Besökte som sagt Göteborg i helgen med ett övergripande mål – att äta och dricka gott. Med hjälp av vår kära Karin Londré lade jag således upp ett välfyllt och aptitretande schema som vi sedan följde till punkt och pricka. Såhär såg det ut. 


Blå Tågets bistro – helt ok mat, men framför allt en riktigt trevlig upplevelse. 


HAK – med en strålande flankstek i högsta hugg. 
Stranger
Barabicu
FOLK
Liebling
Taco n Tequila (här hamnade vi av en slump)
Pigalle
Clarion Post (här tog vi spontant kvällens andra ”fördrink”)


Bar Centro Aperitivo – med den godaste spetskål jag någonsin ätit. Och då har jag ätit många spetskålar. 
Hello Monkey (här hamnade vi av en slump) 
Basque
Puta Madre
Avalon 

Vad vad bäst? Well, får nog säga Bar Centro faktiskt. Blå Tåget var dock över förväntan. 

All in all: mission accomplished. Tack Göteborg för en förträfflig helg. Har jag missat något? Let me know.  

3 kommentarer | “Sammanfattning av en helg i Göteborg”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hannes skriver:

    Herregud, vilken okunnig guide du lär ha haft. Du träffade två riktigt najs ställen, folk och apertivo. Nästintill taskigt att du t ex varken besökte bifångst eller hoze…eller något annat riktigt najs.

  2. Pelle Tamleht skriver:

    LOL! Alltså jag HAR varit i Göteborg förut. Och besökt Hoze, Spisa, Upper House och allt vad det heter. Den här helgen var till för att ”fylla i luckorna”, en uppgift som min guide klarade med bravur :) 

  3. Carlos skriver:

    Alltså, haha, va är detta för borgare som skriver. Känns som om de är nyskilda Doris 56 som just gjort sitt tredje blogginlägg (hennes nyfunna hobby) om tråkig mat och som grädde på moset inte kan hantera en kamera och spetskålen ser mer ut som en tragisk och deprimerande historia eller ja, de ser ut som om någon just lagt ett pizza (misstog seriöst de för en spya när jag titta snabbt). Mena ingett personligt men detta ger en väldigt tråkig bild av Göteborg som är en av de festligaste städerna med svartklubbar och cocktail barer samt lokal krogar där både alkisar och ”ungdomar” hänger, för att inte tala om de fantastiska korvmojjarna som säljer allt annat än skräpmat, (Lasse på heden och Mariaplans korvkiosk). Nästa gång strunta i de högnäsade Avalon och gå över till Tranquillo (mitt emot saluhallen, där du dessutom kan få bra husmanskost för en billig krona). På tal om husmans kost så har du även Tullen på Mariaplan som har olika former av helt fantastiskt husmanskost för 100 kr (rätter varierar från dag till dag). Kom igen nu, tycker att du får göra ett nytt försök, du får fan sätta lite hjärta i de hela och köra på folkkända Göteborgs hak. Ha de gött! mvh ps. När de kommer till kameran tänk på att ett för högt iso värde gör bilden tråkig, mat och dessutom full av fula fläckar. DS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG