Familjen Bacon

9:06 14 Sep 2015

Jag var med om en så otroligt obehaglig händelse i lördags. I jämförelse med massor av andra händelser i världen just nu var det givetvis ”en baggis” men där och då kändes det fruktansvärt. 

Vi gick bakom en turistande familj på kanske sju medlemmar (räknade inte så noga), och så långt allt frid och fröjd. De började prata om hur hungriga de var, varpå en av familjemedlemmarna halar upp ett storpack bacon ur väskan. Jag hann inte se exakt vilket märke det var, så se bilden ovan endast som en illustration. 

Sedan, och det är nu historien spårar ur, fullkomligt KASTAR sig hela familjen över paketet. Lite som en flock utsvultna hyenor som fått tag på en nyfälld zebra. De äter upp hela förpackningen rå* på de mest vulgära sätt. Släpper strimmor från höj höjd som spaghetti, kastar upp dem ihoprullade som popcorn i luften och MATAR varandra. 

Efter att ha svalt cirka 1000 gånger hårt gör jag det enda rimliga i sammanhanget och kastar mig förbi dem på trottoaren och joggar fram utan att vända mig om. Förstår än idag inte riktigt vad som hände. 

* All bacon som säljs i Sverige är inte tillagad, utan ibland tillsätts bara artificiell rökarom. Fråga din lokala baconhandlare huruvida råvaran behöver tillagas före intag eller ej. 

Läs mer: Sizzl – ett Tinder för baconälskare

En kommentar | “Familjen Bacon”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Julia Gummesson skriver:

    detta är bland det mest störande jag läst. en gång såg jag en man öppna ett paket filmjölk och halsa i sig hela i ett svep på bussen. det är inte i närheten av detta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg