Jag ska börja med molekylär gastronomi

8:23 5 Okt 2016

Ibland kan jag tycka att det är tråkigt att den molekylära gastronomin dog lite i samband med att jag började gå ut och proffsäta, även om jag absolut inte (eller?) säger att det finns en korrelation mellan dessa två händelser.

aromafork-2

I vilket fall som helst är det därför otroligt glädjande att se hur det nu finns verktyg för hemmabruk som gör att vilken hemmakock som helst kan framstå som Ferran Adrian, nästan. Paketet ovan består av fyra aromagafflar, 21 aromer samt lite pipetter och grejer. Jag beställer det nu, så gör vi något kul här på bloggen av det sedan. Ok?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla