Läskigt glad för detta

10:56 13 Nov 2017

Det är nästan fånigt men jag erkänner det. Kallsvett, kaninpuls och kastrathals (nödalliteration, visst). men herregud vad roligt det var att Sverige fick slå ut Italien och att jag får se ett till VM innan jag fyller 40.

Nu ska jag duscha i cirka sex månader. Hej på er.

En kommentar | “Läskigt glad för detta”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. johanna skriver:

    Hej alla, det fungerade verkligen och jag är stolt över att vittna om. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här doktorn som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även om jag tidigare sagt det, älskar han mig inte längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-post { drogunduspellcaster gmail } kommer din partner definitivt tillbaka till dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla