By:Larm 2018 here I come

4:10 27 Feb 2018

Det är dags igen, känns verkligen inte som att det har gått ett år sedan sist. Men på fredag tar jag mitt pick och pack och far till Oslo för årets första (?) festival By:Larm.

Har förutom konserter och konferenser givetvis redan bokat in besök på ett par restauranger och cocktailbarer, men det finns fortfarande ett par luckor så tips på nyöppnade krogar emottages tacksamt.

Oslo är för övrigt en förbannat trevlig stad. Förbannat trevlig.

En kommentar | “By:Larm 2018 here I come”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Johanna skriver:

    Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att kunna vittna. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här doktorn som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut älskar han mig inte längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten [drogunduspellcaster@gmail.com] din partner kommer definitivt tillbaka till dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer