Grammis 2018

11:30 9 Feb 2018

Har alltid så svårt för detta med vilket årtal det ska stå, körde konstant hashtaggen #grammis17. Men igår gick alltså Grammis18 av stapeln, och belönade 2017 års bästa musik, musiker och musikrelaterade personer med priser. Här är mina topp tre under galakvällen.

 1. Yung Leans mormor
  När andra frånvarande artister skickade upp sina mammor som ombud, trumfade Yung Lean med Old Lean. Snyggt!
 2. Basisten i coverbandet som framförde alla årets låt-nomineringar
  Har aldrig sett en människa personifiera no fucks given på ett tydligare sätt någonsin. Oklart om han ens visste om var eller när han befann sig.
 3. Grant
  På samma sätt som Jireel avslutade förra årets gala, gjorde två nykomlingar det även i år. Allra sist ut var formidabla Grant.

Sen gillade jag Stor et als nummer också. Här hittar du samtliga vinnare från igår.

En kommentar | “Grammis 2018”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Johanna skriver:

  Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att kunna vittna. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här doktorn som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut älskar han mig inte längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten [drogunduspellcaster@gmail.com] din partner kommer definitivt tillbaka till dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla