Semester för evigt

3:00 26 Jun 2018

Till nummer sex av Nöjesguiden tror jag att vi slog inofficiellt världsrekord i omslagsplåtning.

Vi mötte upp Zacharias Zachrisson i parken utanför studion med en solstol från Ikea som enda rekvisita. Han hade inte fått några instruktioner om styling eller liknande, och dök således upp svartklädd i ett par trasiga byxor från gårdagens skateande.

Tio minuter senare var det klart, varpå Zacke lämnade platsen med ett “dags för lunch”. Att han gör skäl för artistnamnet Vacation Forever råder det knappast någon tvekan om, men att det även finns ett djupare budskap i detsamma berättar han för Nöjesguidens Frasse Levinsson.

På temat att ta det piano har vi även låtit Oscar Westerholm djupdyka i fenomenet Slow Cinema. Vem väljer frivilligt att parkera sig åtta timmar i en mörk biosalong mitt under sommarens varmaste månader? Ganska många som det verkar. 

I samband med att detta nummer ligger ute släpper vi för övrigt de sista rummen till årets upplaga av Hotell Nöjesguiden, som nu börjar bli en institution. Missa inte att bo med oss under Way Out West. Du kommer inte att ångra dig.

Tills dess får du lova att ta det riktigt lugnt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG