Tack för detta år Roskilde!

6:04 8 Jul 2018

Igår var den sista dagen av årets upplaga av Nordens (Europas) bästa festival Roskilde. Dagen avslutades i strålande sol och det enda att gnälla på är väl att det fina vädret föranlett en hel del damm men gnälla känns småsint i sammanhanget.

Vi inledde med att kolla matchen på Camp East, följt av en radda konserter och matbesök. Den stora snackisen blev emellertid avslutningen på Gorillaz i övrigt fenomenala konsert. Del The Funky Homosapien gjorde en abrupt sorti genom att trilla ner i fotodiket blott 30 sekunder in i Clint Eastwood. Det ska dock ha gått bra efter omständigheterna.

Tack för i år Roskilde, vi ses 2019.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla