Skvaller från redaktionen

8:58 17 Sep 2018

När jag skickade en moodboard för omslaget till detta nummer till vår AD skrek hon av lycka. Äntligen en utmaning. Två dagar senare fick jag ett inte lika entusiastiskt svar där hon meddelade att hon fått en helt ny respekt för ”people who have to design this shit way”.

Men skulle vi göra en singellista (även för Göteborg och Malmö såklart) och en djupdykning i skvallrets historia kunde vi inte motstå frestelsen. Sagt och gjort. Resultatet blev givetvis fult som stryk, men det faktum att du faktiskt valde att plocka upp tidningen bekräftar bara vår tes – skvaller säljer fortfarande.

För att lugna både er läsare, vår stackars AD och inte minst styrelsen kan jag försäkra er om att den nya designen inte kommer att permanentas, men det var kul så länge det varade. Vi kommer emellertid även fortsatt att rapportera om ”icke närvarande personers affärer, ofta med en värdering av sådan persons handlingar”, allra helst inom populärkulturens sfär.

Det har vi gjort i över 35 år, och det känns väldigt skönt att erkänna det fullt ut.

De flesta av våra skvallerartiklar hittar du online här, men fiska upp det senaste numret för the real deal. Finns i ditt närmaste väntrum.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla