Crushdressing och mediemakthavare

10:57 19 Nov 2018

Ni vet när man gillar en person och gör allt för att den ska gilla en tillbaka, eller iallafall se en. Man kanske till och med börjar klä sig likadant som personen i fråga för att den ska förstå hur bra man passar ihop. Fenomenet, som vi har valt att kalla crushdressing, undersöker Ebba Berggren i det senaste numret av Nöjesguiden.

Vi har dessutom skickat Frasse Levinsson till Perfect Day Media för att intervjua systrarna Hannah och Amanda som, med viss rätt, var något tveksamma till att släppa in oss. Men en ickeironisk Daisy Grace-tröja i kashmir gjorde susen.

En annan som mer lättvindigt släppte oss över tröskeln var stjärnkocken Niklas Ekstedt som är aktuell med ytterligare en tv-produktion. Denna gång en av de dyraste i svensk tv-historia om man får tro honom själv.

Detta och mycket mer får du veta allt och lite till om bara du plockar upp Nöjesguiden #11 2018. Gör det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla