Oj, vilken vecka hörni. Förutom gårdagens Grammisgala gick jag ut URSTARKT med att dra till Åre redan i söndags. En meter snö och Åre Gastronomy Week, eller ÅGW som vi i branschen kallar det, ett framgångsrecept utan like.
Provade den officiella ÅGW-ölen som är resultatet av ett samarbete mellan Melleruds och Åre Bryggcompagni, samt käkade en holmgång till bankettmåltid signerad Årets Kock Martin Moses. Hälsade även på kniv-tobbe som har sin verkstad strax utanför Åre By. Han tillverkar knivar till samtliga kockar som vinner tidigare nämnda titel, och håller just nu på med besticken till kommande restaurang Aira. Otroligt hantverk.
ÅGW fortsätter veckan ut, så råkar du vara uppe i Åre denna helg är det bara att gratulera. Grattis!
Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.
Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.