”Tio gratis pizzor”

9:30 16 Mar 2020

Det är inte pizzan på bilden som är med i krönikan.

Jag fick ett brev, ett riktigt brev med frimärke. Adressen på kuvertet var handskriven och inuti låg ett kort av kreditkortsstorlek som förkunnade att jag hade tio gratis pizzor att hämta ut på ett av stans nyöppnade pizzaställen. Stället ifråga råkar dessutom ligga ett stenkast ifrån där jag bor. Det ska säga att man som nöjesjournalist i perioder är relativt bortskämd med den här typen av erbjudanden, då det är ett sätt att göra reklam för nyöppnade ställen. Men i detta fall reagerade jag på att det var ovanligt generöst.

Ett par dagar senare glider jag och min dotter in på det nyöppnade stället ifråga, och ögnar glupskt igenom menyn. Tänker att om jag tar ett par tre stycken så får vi verkligen en känsla av vilken nivå pizzarestaurangen levererar på. Kul och inte minst relevant för våra läsare att få reda på.

När jag ska betala slänger jag fram kortet, som tydligt proklamerar “10 free pizzas. Join us with friends or takeaway” på ovansidan. Men killen i kassan är av en helt annan uppfattning.
– Nej, det där betyder att du får din tionde pizza gratis.
Jag har aldrig känt mig så dum i hela mitt liv. Det bildas en kö. Min dotter börjar gråta. Jag börjar svettas. Det enda jag till slut får ur mig är något i stil med “skitsamma, jag tar en liten med salsiccia”.

Så nu sitter jag här, med en frimärksstor salsicciapizza, och kan aldrig mer gå tillbaka till min nyöppnade kvarterskrog. Det här numret handlar ironiskt nog till stor del om mat och dryck. Hoppas att ni kan hantera det bättre än jag.

Nöjesguiden #3 finns ute nu. 

En kommentar | “”Tio gratis pizzor””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ulrika Anderson skriver:

  Hello friends, I’m Ulrika Anders living from Stockholm Sweden. I’m new here on this blog, i don’t really know much about how things work out here, however i enjoy reading articles good testimony comments here and i also want to add little of my own life experience this will be helpful to many of us here who are seeking for answers and solution to relationship problems, After being marriage with my husband Anderson for Nine years we have no child of our own, i was unable to get pregnant after so many years of marriage. This was a big problem i was having with my husband Anderson and he believe all fault was mine not to get pregnant, Husband broke-up with me because of this problem of unable to get pregnant, I did everything to get him back, I visited doctors in different hospital and other marriage counseling classes but everything was in vain, I want my husband back into my life i love him so much. I prayed him to return with everything, i made promises to him and family members talked with him that the problem is not mine not having a child but he refused. I explained my marriage problem to my best-friend, a colleague at work office and she suggested that I would rather contact a Spiritualist Love-spell caster to return my husband home and bless me with fruit of womb. My friends advised me to contact Dr.Oduduwa the great herbalist from a tropical Saharan region in Africa, that could help me make a love-spell to get husband back home to me, but I’m the kind who never liked to believe in spiritual powers, I had no choice i gave it a try, I send message to Oduduwa private email address (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) the spelling channel. Oduduwa told me there was no problem with me that everything will be fine within 3 days, my husband Anderson will return home to meet me, Oduduwa the Spiritual spellmaster threw the spelling into air, and did every other spelling charms on my behalf in his temple at mid-night.
  Surprisingly the second day it was around 16.00AM. I received a phone call from unknown number, My husband called me on phone, I was so amazed. I answered my phone call, behold it was my husband Anderson calling, we had a long conversation and apologize to me. Husband return back home within 3 days as Oduduwa has said it. Few weeks later i was feeling feverish, i visited family doctor for check-up, behold i was three weeks pregnant after my husband return back home.
  I am so happy today because just last month i gave birth to a baby boy, after so many years in marriage without having a child, Oduduwa lunched a charm spell to return my husband back home to me and he prepared a Traditional concussion medicine for giving me pregnancy to have a child.
  The joy and happiness of heart is too much, Today i have a child and my husband back in love with me. I promised Oduduwa to share my good news result after it work perfectly without no side effect.
  I have this powerful intention that someone having similar marriage/relationship problems to contact Oduduwa for instant solution, email: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
  help in your relationship or any other problems like:–
  i). love-spell get back ex-love
  ii). Traditional native roots and herbs to cure Breast CANCER, Pediatric diseases, Respiratory diseases, Cardiovascular, kidney and urinary tract diseases,
  Cure CoronaVirus with african roots and herbs (natural remedy to cure coronavirus instant)
  iii). Traditional Herbs to CURE TO HIV and AIDS (Sexually Transmitted Disease)
  iv). Traditional Herbs for CURE TO BLOOD DISEASE, CURE TO SKIN DISEASE
  v). Divorce Spells
  vi). Marriage roles (good-luck-spell)
  vii). binding spelling
  viii). Break-up Spells
  ix). Promotion of rank at office
  x). You want to be pregnant and have your own child.
  xi). Man-power energy, strong men erection.
  Oduduwa is capable of solution to problems instantly within 2 days. Whatsapp number:
  Herbalist Temple WhatsApp messages only via: +2347017150110 get yourself cured from corona-virus, every of the healing process is practically natural.

  dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla