Fy för denna leda

1:42 30 Apr 2020

Alldeles för många gånger under de senaste åren har jag inlett denna ledare med att ”sällan har vi sett så många nyöppningar som nu” gällande krogboomen som fortgått fram till alldeles nyligen. Aldrig har de raderna känts så fjärran. Faktum är att min ledare från förra numret har åldrats med allt utom värdighet. Jag gnällde på ett otydligt författat presentkort på tio gratis pizzor, vilket jag har fått äta upp nu. Bokstavligen.


Nöjesguiden #4 finns ute nu

Vi lyckades emellertid få ihop ett nummer även denna månad, vilket jag är glad för. Det innehåller dessutom väldigt bra texter om och med bland annat Lorentz, Sweet Serenades och inte minst Anders Lennberg rörande filmatiseringen av Per Hagmans roman Pool. Som om det inte vore nog har Alexandra Lundbladh läst Klara Doktorows nya relationsbibel, passande nog såhär i en period av intensivt umgänge.

För att återkoppla till inledningen fick emellertid krogsidorna av förklarliga skäl bli lite av en specialare denna gång. Shit vad jag saknar tiden då jag inledde alla ledare med något klyschigt om krogboomen. Jag hoppas att vi ses snart på andra sidan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG