Fy för denna leda

1:42 30 Apr 2020

Alldeles för många gånger under de senaste åren har jag inlett denna ledare med att ”sällan har vi sett så många nyöppningar som nu” gällande krogboomen som fortgått fram till alldeles nyligen. Aldrig har de raderna känts så fjärran. Faktum är att min ledare från förra numret har åldrats med allt utom värdighet. Jag gnällde på ett otydligt författat presentkort på tio gratis pizzor, vilket jag har fått äta upp nu. Bokstavligen.


Nöjesguiden #4 finns ute nu

Vi lyckades emellertid få ihop ett nummer även denna månad, vilket jag är glad för. Det innehåller dessutom väldigt bra texter om och med bland annat Lorentz, Sweet Serenades och inte minst Anders Lennberg rörande filmatiseringen av Per Hagmans roman Pool. Som om det inte vore nog har Alexandra Lundbladh läst Klara Doktorows nya relationsbibel, passande nog såhär i en period av intensivt umgänge.

För att återkoppla till inledningen fick emellertid krogsidorna av förklarliga skäl bli lite av en specialare denna gång. Shit vad jag saknar tiden då jag inledde alla ledare med något klyschigt om krogboomen. Jag hoppas att vi ses snart på andra sidan.

En kommentar | “Fy för denna leda”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Theresa skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) Älska trollformler
  2) Lost Love Spells
  3) Stoppa skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Graviditet spell
  6) Uppdelningar
  7) Dödsförtroll
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla