Fyra pils och en pizza. Nästan iallafall. Vi gör lyxpizza med oxfilé, bakad fläsksida, syrad rödkål och lite hemmasvängd bea. Håll-fuckin-i-er.
Karin Nordin: ”Fine dining är inte min grej” |
Läs inlägget
"Det är ingen genväg att vara rånare" |
Läs inlägget
Förlängningar och hårprodukter i fokus |
Läs inlägget
Krogrecension: Bambi |
Läs inlägget
Krogrecension: Bord |
Läs inlägget
24 timmar kostym |
Läs inlägget
Knut Bar |
Läs inlägget
Lykke sätter betyg på Instagram v.47 |
Läs inlägget
Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg
Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.
Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.