I december skaffade Vassa Eggen äntligen en egen mörningskyl för kött, och idag var det dags att skörda ”frukterna” av den för första gången. På (den tämligen usla) bilden – en entrecote som tillsammans med ”Club Steak” utgör de två styckningsdetaljer som är först ut på menyn som har premiär idag. Billigt är det dock inte, utan priserna är lika saftiga som de rätter man betalar för. Runt en femhunka per person får du punga ut med, vilket emellertid kan vara på sin plats för den här kvaliteten då de hänger cirka en månad innan servering.
Välhängt
Skriv kommentar
Tillbaka upp
Kommentera
Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.
Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.
Skriv kommentar
Tillbaka upp
Krogrecension: Bord |
Läs inlägget
"Det är ingen genväg att vara rånare" |
Läs inlägget
Krogrecension: Bambi |
Läs inlägget
Punsch och poesi på Riche |
Läs inlägget
24 timmar kostym |
Läs inlägget
Filmrecension: Som vi har älskat |
Läs inlägget
Filmrecension: Kaptenen |
Läs inlägget
Filmrecension: Ombord på Adamant |
Läs inlägget
Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg
asså den vitlöken