3:34 18 Feb 2014

Just nu äter vissa här på kontoret frysta färdigburgare från Picard. Alltså de är inte frysta nu, men köptes hela i fryst utförande för att sedan tinas upp i mikron på ett par minuter. Får flashbacks till mitt nittiotal i Sundsvall, och tiden som frysansvarig på ICA Nivrena. Vilka tider!

Hur den smakade, burgaren? Inte en jävla susning. 

5:28 17 Feb 2014

Dagens osannolika solskenshistoria är hämtad från allehanda.se

12:01 14 Feb 2014

Det positiva i kråksången är att jag – Pelle Thamleth – spelar matvänlig musik på Vassa Eggen dagen till ära. Väl bekomme. 

Årets Kock avbildad efter Elin Peters oerhört grafiska beskrivning av Årets Kock. Tipstack Livsnarrator

12:20 13 Feb 2014

Vill du lära dig precis allt om hur man jobbar på en arbetsplats som förutom att varje månad nå över 500 000 unika läsare även producerar mer än 100 event varje år?

Perfekt, då tycker jag att du ska höra av dig till mig med en ansökan om praktikplats på hel- eller deltid. Troligtvis pluggar du något inom marknadsföring, sociala medier eller event. Eller så har du gjort det. Eller så brinner du helt enkelt för kommunikation och vill lära dig mer om hur man omsätter det i praktiken. 

Vi söker någon som:
…uttrycker sig korrekt, ledigt och kreativt i skrift. 
…har en förståelse och ett stort intresse för digital kommunikation.
…inte är rädd för att hugga i. 

Vi erbjuder dig: 
…en väldigt rolig och omväxlande arbetsplats. 
…en crash course i hur det är att jobba på marknadsavdelningen för en av Sveriges största tidningar.
…kaffe. 

Vi sitter på Östermalmsgatan i Stockholm, och ser helst att du är här minst två dagar i veckan under minst sex veckor. Skicka ditt cv och några rader om dig själv till pelle.tamleht@nojesguiden.se. Vi hörs!

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla