Gjorde min jury duty i morse då det första mötet inför Fast Food Awards gick av stapeln. Själv gör jag min röst hörd i den stenhårda kategorien Årets Snabbmatsrestaurang. Det kommer att bli tufft i år. Priset delas ut i september.
Svaret på rebusen om var jag skulle någonstans var givetvis, precis som många av er har svarat helt korrekt, Kuba. Sitter i detta nu på Torontos (fula) flygplats och inväntar en red eye tillbaka till London och sedan hem, medan jag går igenom cirka 2000 bilder från långhelgen som varit.
Bilden ovan är den första som togs, och jag är inte full även om man lätt skulle kunna tro det. Däremot har jag precis landat efter en 24-timmarsflygning, blivit hämtat i en Yank Tank på Havannas flygplats och direkt ledsagad till en hemmafest med Havanna Club i plastmuggar. Och så fortsatte det i en knapp men intensiv vecka. Återkommer med mer utförlig rapport vid ett mer gyllene tillfälle men nu ska jag äta glass.
Mycket av detta. Och tänk sedan på en låt från 1922 av Evert Taube.
Kommer ut som gnällspik och det härligt övergripande epitetet ”Nöjesguiden-chef” i dagens upplaga av DN.
Jag har ett enda mål för semestern i form av ”jobb”, och det är att jag ska brygga min första omgång bärs. Står därför i valet och kvalet mellan Teknikmagasinets (ovan) skitfula men sjukt funktionella mackapär, eller Lilla Köksbryggeriets snygga men något knepigare. Kravet är också att det ska vara ”luktfritt”.
Hittills har jag investerat i Brygg Öl som vi även säljer i shopen och tänkte så att säga ta det därifrån. Självklart kommer ni att få följa äventyret här, vare sig ni vill eller inte.