På Nöjesguiden spelar vi ofta in exakt vad vi gör. Idag till exempel surfade jag på internet. Spelade in.
På tal om mat och middagar käkade jag på Riche igår den av Mark Hix konstruerade specialmenyn. Lisa Förare-Winbladh visade hur man mest effektivt trancherar en kyckling. Klientelet vid borden runtomkring var extremt Londonisch med exempelvis Andres och Saint Etienne vid bordet bredvid.
Gott vin var det också, rött tror jag. Allt som allt väldigt trevligt, anglofilt och gott.
Och jag anar ett mönster…
Lämnade de andra på redaktionen ett tag och käkade lunch med några köttisar på AG. Plura insisterade på att kalla mig Hamlet. Värdigt ändå?
”To beef or not to beef…”
Fick precis reda på att Saint Etienne gästar skivspelandet i Lilla Baren på Riche ikväll. Webbteamet sätter på den här i boomboxen och börjar långsamt överväga att stänga in den lugna hemmakvällen som var planerad. Någon gång från klockan nio och framåt sägs veteranerna dyka upp.