12:51 8 Jan 2011

Toppnyheten på Sundsvalls Tidning just nu —-> iskall mardröm

11:35 7 Jan 2011

Det börjar dra ihop sig till ”den där tiden på månaden” igen och denna gång är jag mot all förmodan ute i sjukt god tid. Hur ska jag fira detta? Med en råbiff? 

Med en råbiff.

/P

4:29 5 Jan 2011

Kommer hem efter en 2½-dags hektisk jobbvecka och slår mig ner i soffan. Häller upp en Jack. Äter lite uppstekt thaimat. Slår på TVn. Då händer det.

——————————->

9:00 1 Jan 2011

Helvete vad gott det är. Skulle döda för att ha resterna i min kyl istället för nere hos Niklas.

Hejdå.

10:43 31 Dec 2010

Det har fullkomligt rasat in förvirrade mail efter mitt blogginlägg om kvällens outfit. De flesta hövliga, några desperata och ett fåtal direkt otrevliga. Folk överlag undrar generellt vad i helvete jag menade med oxfilé till kavajen. Och då slog det mig, jag har inte bloggat om kvällens måltid.

På menyn, under ”varmrätt”, står idag inget mindre än en Biff Rydberg med undertecknad bakom spisen. Köttpuckarna lade jag i marinad redan för två dagar sen. Den bärande syran utgörs som sig bör av öl (i detta fall Guinness extra stout) tillsammans med lite färskt Rosmarin, salt och peppar, chili, vitlök och en skvätt soja.

Det här kommer att smälla högre än Winnerbäcks Långholmsfyrverkerier, vill jag lova.

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla