Dipset tillbaka med en triumfartad hit för sommaren

6:00 15 Maj 2014

DIPSET DIPSET DIPSET                 

En kan nästan tro att vi närmar oss sommaren år 2003 när Cam’ron åter vandrar nerför Harlems gator; täckt av så mycket mink att djurrättsaktivister gör bäst i att blunda. För den nya singeln/videon Dipshits från Killa Cam och producenten A-Traks kommande Federal Reserve EP är som tagen från Dipsets storhetstid. Vi har inte bara ursprungsmedlemmar likt Juelz Santana på refrängen utan Jim Jones (som också gästar det kommande projektet) kan även ses i videon med ett champagneglas riktat mot skyn.

Men ja låten är minst sagt fantastisk. Nog för att Killa var underhållande när han rappade om Instagram förra året men det är musik av denna kaliber vi har längtat efter. A-Trak tycks – genom en spirituell transformation tillsammans med Oliver och Just Blaze – ha anammat The Heatmakerz själ för att skapa detta bländande beat. Med andra ord en sandlåda för Dipsets de facto och alla andra rappare gör bäst i att plocka fram cementen för sina sandslott.

        

Killa Season har börjat och den kommande epn borde se dagens ljus snart. Sätt även era handflator mot varandra och be för en Diplomatic Immunity 3 inom en snar framtid. För som Dame Dash uttrycker över det Just Blaze doftande outrot: ”If you feel like you are number one, get ready to be number two cause we back” (i övrigt årets rant?).

Angående bilden i topp så är ”I left the Grammys one night just to make a sale” fortfarande en av de bästa raderna … Någonsin.                                                

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg