Förbered eran kycklingdans — Arrested Development återvänder nästa år

9:20 3 Jun 2015

Kanske lagom till att vi kunde gå vidare och lägga Arrested Development bakom oss, bekräftar producenten Brian Glazer att en ny säsong är på ingång.

Den tidigare nerlagda kultserien återuppstod för två år sen på Netflix, en stökig historia som mötte mycket kritik för sitt okoncentrerade narrativ — till stor del påverkat av haveriet som var skådespelarschemat — eller bara faktumet att en Oedipus-komplex historia mellan Michael Cera och Jason Bateman framför en green screen inte intresserar någon.

Nu verkar dock en chans för återupprättelse öppna upp sig efter att Glazer gästade — Jimmy Kimmels pk-befriade klon — Adam Carollas podcast. Där avslöjade han att ett beslut togs tillsammans med Netflix i måndags och under januari nästa år börjar inspelningen av 17 nya avsnitt. Huruvida några green screens kommer involveras denna gång är ännu oklart, men tydligen skall en hel del förhandlingar kring scheman gjorts för att nå denna uppgörelse vilket förhoppningsvis betyder att David Cross faktiskt kan blotta sin jeansnakna-fobi för riktiga skådespelare och inte en grön — eller passande blå — skärm. 
 
Är familjen Bluth redo för en andra omgång med 2010-talet? Denna serie förtjänade alltid bättre och återkomsten med Netflix var en besvikelse fans inte behöver uppleva igen. Men det är skaparen Mitch Hurwitz säkert medveten om och tänker nog inte låta sitt kärleksbarn förvandlas mer till ett monster — så länge vi inte talar om Buster, där känner jag bara kör på. Så låt oss alla välkomna denna nyhet med en lyckobringare till kycklingdans och hoppas att pengarna befinner sig i rätt bananstånd, okej?
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg