Stephen Colbert är tillbaka och redo att ta över Late Show — först måste han bara raka The Colbeard

8:47 4 Jun 2015

Nyligen sa vi — ett något bitterljuvt — farväl till David Letterman, snack-tv och kvällsunderhållningens ankare sen flera år. Men CBS nattliga flaggskepp Late Show måste flyta vidare och nu med en ny kapten vid rodret: Stephen Colbert, som till rollen har ansat ett minst sagt passande skägg — eller? 

Efter år i rollen som hysteriskt konservativ programledare i The Colbert Show ger han nu upp O’Reilly-personan och anammar sitt sanna, smått egensinniga, jag? Ett frågetecken är ändå här på sin plats efter att ha sett första reklamfilmen inför Colberts debut som värd för Late Show i september. De senaste månadernas tid i ide har tydligen gett upphov till ett skägg, The Colbeard, men inför det prestigefyllda uppdraget att fylla Lettermans skor måste svåra val göras — förvandling från konservativ dåre till liberal hippie får inte vara alltför drastisk. Vilken ansiktsbehåring kommer publiken uppskatta mest? En icke-Hitler, amish, eller halv-Wolverine? Svaret, ett montage till en Green Day-cover och mer galenskap väntar nedan. 

Det är uppenbart att Stephen Colbert kan tillföra något late night tv har saknat sen länge, det vill säga humor. Alltså inte den humor som innefattar beer pong med Pitbull till ljudet av en lip sync battle mellan Justin Timberlake och någon annan skön snubbe, typ The Rock. Vi behöver dig verkligen Stephen, med eller utan skägg jag kan redan höra publiken ropa ditt namn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg