Jag har hockey frilla om två år.

2:40 29 Sep 2016

Granne med mig ligger en hårsalong som är så cool att vilken hipster som helst kommer i brallan när dom går förbi (jag tar omvägar ibland för att  inte behöva byta trosor så ofta).

 

Låt mig förklara vad vi har att göra med här

Dom har ascool guldig inredning, pride-flaggor överallt, och alla som jobbar där har tatueringar och galna frisyrer. Dom ser ut som att dom just kommit från Berghain, men är ändå mirakulöst fräscha, som en smoothie med gurka och selleri.

Anyway, En dag jag gick förbi och såg en av frisörerna sitta utanför och ta en cigg. Den här karln hade en tjock, orange, krullig hockeyfrilla. Tänk familjefoto gone wrong-hockeyfrilla. Min blick fastnade och innan jag hann censurera mig själv hör jag min hjärna säga: Shit va coolt, jag fucking älskar det! Sen blev det ett litet vakuum innan mitt medvetna kom i kapp och frågade mitt undermedvetna vad fan det höll på med.

Vissa saker ska aldrig upprepas. Vissa saker hör hemma i historiens skamfack.
Men jag är inte helt säker att hockeyfrillan är en av dom. Vi får se…

om inte jag kan övertala er att 80-talet är amazing kan kanske den här videon göra det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla