Måndags barn.

6:42 3 Okt 2016

Jag älskar måndagar. Ja, du hörde rätt, jag ba älskar måndagar. Kanske för att mitt söndags soundtrack är ”My neck, my back, my Netflix and my snacks”. Därför vaknar jag oftast på måndagar och känner mig som Buzz Lightyear, mot oändligheten och vidare! Fast istället för cool rymddräkt har jag förstora trosor på mig och ser ut som Sune i håret.

thumb_img_7840_1024thumb_img_7839_1024

Om jag skaffar tinder nån gång kommer det här va min profilild. 

Jag och min snubbe, Ryan, har startat ett musikprojekt ihop. Vi vet inte vad vi ska kalla det än, men jag tror verkligen på det (där av Buzz light year feelingen i morse). Men det är mycket svårare att jobba konstnärligt med sin partner än med andra.

Det är långt ifrån nån slags John Lennon och Yoko Ono- stämning hemma hos oss.

Tänk er hur arga par med lågt blodsocker blir på varandra när dom är på IKEA. Du vet, man ser dom i kassan, den ena står och surar och den andra  kastar demonstrativt ner saker i IKEA-kassarna ”Ska du ha den där fula lampan får du betala för den själv! Du får bära, jag väntar i bilen!”

Så arga och lättsårade har vi varit mot varandra i typ 3 månader när vi försökt göra musik ihop. Det har verkligen varit en utmaning att hitta ett gemensamt språk och kunna säga till varandra ”jag gillar inte din idé” utan att den andra ska ta det som ”jag gillar inte DIG”. Och så är det nog i dom flesta samarbetena i början, det är bara att man inte håller tillbaka känslorna med sin partner. Men nu har vi hittat ett flow och resultatet kommer bli fett!

Han kommer mer från elektronisk musik och jag från RnB, reggae och pop. Men båda har hiphop gemensamt. Så det kommer bli en salig blandning, men definitivt mörkare än något jag tidigare gjort.

Idag har vi har jobbat med att utveckla flow och melodier hela dagen och så här så det ut!

thumb_img_0129_1024

thumb_img_0142_1024

För utom allt det här går Svenska humorgalan ikväll och Full Patte är nominerat i årets humor och Bianca är nominerad i Årets kvinnliga humorprestation. Allt går live på Kanal 5, in och kolla!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla