S: Cherrie – Intro (Officiell video!)

10:53 16 Jun 2014

cherrie_intro.jpg

När vi för första gången hörde CherrieAbidaz En Dag blev vi så kära i hennes röst att vi va tvungna att ringa upp henne från studion, trots att vi hade en gäst i avsnittet. Sen dess har vi bland annat hört henne på Adam Kanyamas Jag mot världen, och hört lite rykten om att hon jobbat med Up To No Good. Framförallt har vi väntat otåligt på sologrejer från Cherrie, och vår väntan är nu finally över. Intro är precis vad titeln säger, ett intro, ett välkommen till Cherries musikaliska värld. Låten är nästan olagligt kort, men jag älskar den. Älskar den mjuka produktionen, älskar Cherries röst, älskar hennes sätt att sjunga. Den här är den sortens R&B som jag avgudar när den kommer från USA, men som i princip inte görs i Sverige, och det är en sann glädje för mina öron att få höra svenskspråkig R&B som låter såhär.

Jag blir nästan arg för att låten e så kort, jag vill bara ha mer mer mer av detta och jag hoppas verkligen Cherrie släpper den där EPn snart för jag kan inte tänka mig ett bättre soundtrack till sommaren 2014.

2 kommentarer | “S: Cherrie – Intro (Officiell video!)”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Safe Toto skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 카지노사이트 .COM

  2. SafeToto23 skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 카지노사이트.COM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG