Avsnitt 207! Julspecial

8:44 20 Dec 2020

 

God Jul hörni!

Vi spelade in vår allra första omgång av spelet Battle om svensk rap. Framtaget av Ametist och Finesse. Skitkul att spela. Förhoppningsvis rätt kul att lyssna på när vi spelar?

Ha en god jul alla.

Whatever?! xoxo

Sponsra oss på Patreon om ni vill. Ni betalar 1$ eller mer när vi släpper ett avsnitt. Patreon.com/vbdfr. Och gå med i vår Facebook-grupp Vad blir det för rap?! Eftersnacket.

Lyssna:

Ljud:

Podbean | iTunes / Podcaster Subscribe | Android Subscribe | Acast | RSS | Soundcloud

55 kommentarer | “Avsnitt 207! Julspecial”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Theresa skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
  1) Love Spells
  2) lösning och botemedel mot all sjukdom
  3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
  4) Äktenskapstavlar
  5) Graviditetsförtrollning
  6) Breakup Spells
  7) Döden
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
  via {drogunduspellcaster@gmail.com}

 2. Our experienced academic writers can write at lightning speed without compromising on quality. A professional academic editor will go over your paper and master it to absolute perfection.

  1. barron jeff skriver:

   Investing on the cryptocurrency market has been a main source of income, that’s why knowledge plays a very important role in humanity, you don’t need to over work yourself for money.All you need is the right information, and you could build your own wealth from the comfort of your home!Binary trading is dependent on timely signals, assets or controlled strategies which when mastered increases chance of winning up to 90%-100% with trading. It’s possible to earn $10,000 to $20,000 trading weekly-monthly in cryptocurrency(bitcoin) investment, just get in contact with Mr Bernie Doran my broker. I had almost given up on everything about binary trading and never getting my lost funds back, till i met with him, with his help and guidance now i have my lost funds back to my bank account, gained more profit and I can now trade successfully with his profitable strategies and signals!!
   Reach out to him on Gmail ( BERNIEDORANSIGNALS@GMAIL.COM ) , or his WhatsApp : +1(424)285-0682 for inquiries

 3. choka skriver:

  I really enjoyed this site. This is such a Great resource that you are providing and you give it away for free. run 3

 4. usa map skriver:

  Your article is great, I have read a lot of articles but I am really impressed with your writing style. I will review this post.
  usa map

 5. masterpaper skriver:

  What do you do when you have only a few hours remaining before your essay is due? Just trust our speedy and experienced essay writers and obtained perfectly-written papers.

 6. tonny skriver:

  I really enjoyed this site. This is such a Great resource that you are providing and you give it away for free. candy crush soda

 7. Anna skriver:

  Jag heter Anna, jag bor från Stockholm Sverige, jag tror att vittnesbörd är verkliga bevis på mäktiga goda verk i verkligheten som gör människor lyckliga och finner lugn, kärlek och förtroende återvända i förhållande som jag har hittat samma i mitt äktenskap idag Jag är väldigt glad att dela mitt sanna livsvittnesmål här ute. Jag läste liknande kommentarer om blogginlägg från olika människor över hela världen som talade bra om mannen Dr. Oduduwa Love-spell caster. Innan nu tappade jag hoppet på spellcasters på grund av mina tidigare erfarenheter, jag fick kontaktkommunikation från andra Spell-casters. Jag älskade att stava charm tidigare för att få tillbaka min före detta man hemma men fungerade inte bra, förrän för några dagar sedan gav jag Dr.Oduduwa det sista försöket att få tillbaka min ex kärleksman tillbaka till mig, jag skickar e-postmeddelande till Dr. Oduduwa på sin personliga e-post för att lösa min äktenskapskris.
  Jag älskar min man så mycket, jag vill ha honom tillbaka till mig och till våra två barn. Jag vill att mina barn ska växa upp med sin pappa och vara lyckliga som en familj.
  Jag förklarade alla mina förhållandeproblem för Dr.Oduduwa, jag ber om hans hjälp för att få tillbaka min ex kärleksman man hemma för att förnya kärlek och förtroende.
  Jag följde noggrant alla instruktioner som gav mig av Dr. Oduduwa kärleksstav. Så tidigt på morgonen, det är nästa dag efter Oduduwa lunch Kärlek-magi för min räkning, min ex man ringde mig på mobiltelefon med ett okänt nummer, så jag tog upp samtalet och se det var ett telefonsamtal från min ex, oh Jag blev så förvånad i mer än 2 månader nu har jag inte fått sms, inga samtal och inga mail skickas till mig. Oj, jag är väldigt glad idag, plötsligt precis som Oduduwa lovade mig. Jag är överväldigad av glädje och lycka i mitt hjärta som delar detta vittnesbörd här i dag, min kärleksman Erickson återvände och kom hem för att möta mig med kärleksgåvor.
  Jag använder detta medium för att säga ett stort tack till den stora mannen Dr.Oduduwa som utan detta inte hade varit möjligt.
  Alla som läser den här artikeln här går igenom äktenskapskrisen, och för dem som delar hemliga hjärttårar, idag är alla dina problem över, bara ett enkelt mailmeddelande till det stora Dr.Oduduwa Love Spell Temple i dag (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)

 8. moto x3m skriver:

  I really like reading through a post that can make people think. Also, many thanks for permitting me to comment!

 9. As soon as you fill out the order form, you will be redirected to the payment page. In case something is not clear, there are tips to guide you through it. It typically takes a couple of minutes for us to receive the money transfer from you.

 10. Each woman is unique, but members of a particular nation or country share common features of appearance, character, and behavior. What’s the charm of a Brazilian woman? For the opposite sex representative from another country, her image is surrounded by a halo of mystery and unique attraction. Meet Brazilian ladies to discover their essential beauty.

 11. Taniya Khan skriver:

  I am constantly surprised by the amount of information accessible on this subject. What you presented was well researched and well written to get your stand on this over to all your readers. Thanks a lot my dear.
  Independent Delhi Escorts

 12. Christy Walton skriver:

  Hej, allihop,
  Jag är en privat långivare, jag erbjuder lån till 2% detta är ett legitimt företag med ära och skillnad vi är redo att hjälpa dig i alla ekonomiska problem som du är erbjuder vi alla typer av lån så om du är intresserad av detta låneerbjudande vänligen kontakta oss på vår e-post: (christywalton355@gmail.com) Ange även följande detaljer så att vi kan fortsätta med lånet omedelbart.

  Namn:
  Belopp som behövs:
  Varaktighet:
  Land:
  Syftet med lånet:
  Månadsinkomst:
  Telefonnummer:
  Kontakta oss med ovanstående uppgifter på vår e-post: christywalton355@gmail.com
  Hälsningar till er alla.

 13. hanna MATS skriver:

  hej vän jag blev sårad och hjärtkrossad när ett mycket stort problem hände mellan mig och min man för sju månader sedan i mitt äktenskap. så hemskt att han tog fallet till domstol för skilsmässa. han sa att han aldrig ville stanna hos mig igen och att han inte längre älskade mig. Så han packade ihop från huset och fick mig och mina barn att gå igenom svåra smärtor. Jag försökte med alla möjliga medel att få tillbaka honom, efter mycket bön, men utan resultat. Och han bekräftade att han hade tagit ett beslut och aldrig ville träffa mig igen. Så en kväll, på väg tillbaka från jobbet, träffade jag min gamla vän som letade efter min man. Så jag förklarade allt för honom, så han sa till mig att det enda sättet jag kunde få tillbaka min man var att besöka en förtrollningskastare, för han gjorde verkligen det också. Så jag trodde aldrig på magi, men jag hade inget annat val än att följa hans råd. Han gav mig sedan e-postadressen till trollformaren han besökte. DR alaba. Nästa morgon skickade jag ett e-postmeddelande till adressen han gav mig, och trollformleren försäkrade mig att jag skulle lämna tillbaka min man under de kommande två dagarna. Vilket fantastiskt uttalande!! Jag trodde aldrig på det, så han pratade med mig och berättade allt jag behövde göra. Sedan gör jag dem utan en ökning, så under de kommande två dagarna ringde överraskande nog min man som inte hade ringt mig under de senaste 7 månaderna för att meddela mig att han skulle komma tillbaka. Så underbart !! Så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och bad om ursäkt för sitt misstag och smärtan han åsamkade mig och mina barn. Sedan från den dagen var vårt band starkare än tidigare, med hjälp av en stor förtrollningskastare. Så jag kommer att ge dig råd om du har några problem, kontakta dr alaba på e-post: dralaba3000@gmail.com eller kontakta honom på whatsapp och viber med detta nummer: +1(425) 477-2744…….

 14. nicolhill skriver:

  Elite alcohol speaks of the owner’s good taste. Today, more and more people give their preference to high-quality strong alcohol, which opens up a large bouquet of flavors and is sazerac rye hard to find helps to relax easily. Sazerac Rye is a wonderful strong whiskey that will be a good addition to your collection, will decorate any party, and can even be used as a gift. This is a good solution if you are used to drinking quality alcohol and enjoying its unforgettable taste.

 15. baccaratsite skriver:

  I was looking for another article by chance and found your article baccaratsite I am writing on this topic, so I think it will help a lot. I leave my blog address below. Please visit once.

 16. igoal แทงหวย skriver:

  Nice blog article. Really looking forward to read more. Awesome.
  igoal แทงหวย

 17. 123เบท skriver:

  I truly appreciate this post. very good article keep writing it 123เบท

 18. Excellent blog, I loved it so much that I came back here to give feedback. Thanks though.

 19. 123vip official skriver:

  Thank you for providing me with new information and experiences.
  123vip official

 20. I’ve never come across such a good article. It’s really interesting.

 21. This excellent website truly has all the information I needed about this subject and didn’t know who to ask.

 22. Stewie Griff skriver:

  Great job guys, content is outstanding and brilliant well done
  https://comprarepatentediguida.com/
  m

 23. Stewie Gn skriver:

  ewijs online te kopen en een echt identiteitsbewijs online te kopen? Je zoekopdracht heeft ervoor gezorgd dat je op de juiste pagina bent beland. Wij zijn een van de best geregistreerde aanbieders van rijbewijzen. We staan ??bekend om ons harde werk en tevreden klanten.
  https://xn--kupitivozakudozvola-4kc.com/

 24. Stewie p skriver:

  Are you searching to buy driving license online, buy real drivers license online and buy real ID online? Your search has made you land on the right page. We are one of the top registered drivers license providers.
  https://acheterpermisdeconduire.com/

 25. ติดต่อ myst labs skriver:

  Great and very informative post. Thanks for putting in the effort to write it.
  ติดต่อ myst labs

 26. I am constantly amazed at the amount of information accessible on this subject. What you offer is well researched and well written for all readers to know.
  123เบทติ้ง

 27. Pamela Hugo skriver:

  Jag vill dela min fantastiska upplevelse med Dr. Ilekhojie. Min man sedan 5 år var otrogen mot mig och jag konfronterade honom vilket orsakade ett slagsmål som gjorde att han bad om skilsmässa. Jag grät och blev direkt sjuk. När jag sökte efter slumpmässiga berättelser på nätet om människor med liknande situationer som min, såg jag ett vittnesbörd om någon och hur Dr Ilekhojie gjorde fred mellan paren. Jag kontaktade honom och han förklarade för mig hur det är möjligt att försonas med min man och om några dagar kommer han att avbryta skilsmässan vilket var vad jag ville. Jag gjorde allt han bad mig göra och exakt tre nätter efter hans arbete ringde min man för att be om ursäkt för otrogen och bad att få återvända hem med så många löften. Jag uppskattar din hjälp Dr, du är verkligen en välsignelse. Om du är i samma situation som jag var, kontakta Dr Ilekhojie och be om hjälp. E-post: gethelp05@gmail.com eller Ring/Whatsapp +2348147400259

 28. I enjoy reading a post that can make men and women think. Also, thanks for allowing for me to comment!

 29. majortotositetop skriver:

  Thanks for magnificent information I used to be in search of this information for my mission. 토토

 30. betsarangcom skriver:

  I have discovered It positively useful and it has helped me out loads. 스포츠토토

 31. majortotositetop skriver:

  I am hoping to give a contribution & help other customers like its helped me. Good job. 먹튀검증

 32. oncasinositenet skriver:

  I do agree with all of the ideas you have presented in your post. 카지노사이트

 33. totopickpro skriver:

  They are very convincing and will definitely work. 토토

 34. Very good points you wrote here..Great stuff…I think you’ve made some truly interesting points.Keep up the good work
  123vip สมัคร

 35. SMM Panel One skriver:

  Welcome to SMM Panel One, the one-stop SMM Panel that empowers your online presence like never before. Supercharge your social media strategy with our comprehensive suite of services, including instant likes, followers, comments, and more for all major platforms. Whether you’re a social media influencer, a brand, or a business, our user-friendly panel ensures effortless and rapid growth. Elevate your online success with SMM Panel One and take your social media game to new heights.

 36. We hope you will share some more information about it. We really enjoy your blog & content.

 37. sama skriver:

  motorrad führerschein kaufen , lkw führerschein kaufen ohne prüfung österreich, bus führerschein kosten österreich. führerschein online kaufen, auto c ohne prüfung köln, führerschein klasse b kaufen, deutschen registrierten führerschein kaufen berlin, österreich führerschein kaufen legal in deutschland, führerschein in deutschland kaufen, PKW führerschein kaufen österreich, deutschen führerschein legal kaufen in österreich, kaufe deutschen führerschein, eu-führerschein kaufen,wie viel kostet der führerschein in österreich. https://koopeengeldigrijbewijs.com/

 38. james willim skriver:

  A Cox internet outage is a nightmare, and here are your choices if it occurs. So, while internet outages are extremely rare, we have been having them recently. It’s annoying while you’re watching a show, playing a game, or watching a movie.
  cox outage

 39. 먹튀사이트 skriver:

  Thank you for sharing good information. I guarantee that anyone who reads my comments but does not read this post will definitely regret it. I know you’re missing out on the most valuable information in the world! 먹튀사이트

 40. You must have thought for a long time about the problems we currently face. This is truly a great read for me. I have bookmarked it and am waiting to peruse new articles. Keep up the great work! There may be a lot in this article that I would not recognize at all on my own. Your content material gives your readers topics to think about in an interesting way. Amazing article. Very interesting to see. I really want to check out this great article. thank you! It makes my job cleaner. Keep shaking. Very thrilling statistics, worth recommending. But I recommend this 스포츠 토토사이트

 41. Nora Jurgen skriver:

  Mitt liv har förändrats totalt på 48 timmar. Jag kan se mig själv i spegeln och le. Jag har förtroende för mig själv och mina förmågor för första gången på månader. Jag har min man tillbaka i mitt liv med hjälp av Dr Ilekhojie. Det var ett långt sökande efter hjälp och så många uppoffringar men jag är glad att jag har fått Frenkie tillbaka. Det tog 2 dagar för mig att få resultat som Dr Ilekhojie lovade mig och han svikit mig inte. Jag är ett levande bevis på vad Dr Ilekhojie kan göra. Bara du kunde hålla ditt ord och löfte. Kontakta Dr Ilekhojie om du behöver hjälp. WHATSAPP/RING via +2348147400259 eller mejla gethelp05@gmail.com

 42. Mike Rooney skriver:

  Thanks for posting such a great blog or article. It contains wonderful and helpful information. Keep up the good work!
  Maya Stern Black Puffer Jacket Fool Me Once

 43. pluto materazii skriver:

  Backpackboyz takes pride in curating a diverse selection of premium cannabis strains, each meticulously cultivated to meet the highest standards. From the euphoric and uplifting Sativas to the relaxing and soothing Indicas, Backpackboyz offers a range that caters to the varied preferences of cannabis enthusiasts.
  One standout feature of Backpackboyz is the emphasis on exotic and rare strains. The brand collaborates with experienced cultivators to bring forth unique genetics and flavors that set them apart in the competitive cannabis market. Whether you’re seeking a creative boost, pain relief, or simply looking to unwind, Backpackboyz has a strain crafted just for you. For example; zoap strain, lemon cherry gelato strain
  Shipping Excellence:
  At the heart of Backpackboyz’s success is its commitment to customer satisfaction, which extends to the shipping experience. The brand ensures a smooth and discreet delivery process, prioritizing the privacy and security of its customers. zoap strain

 44. Safetoto skriver:

  Your presence is valued and appreciated here! 바카라 토토

 45. SafeToto skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 카지노사이트 .COM

 46. SafeToto skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 토토사이트 .COM

 47. Electr Cars skriver:

  electric cars
  tesla cars
  solar battries
  electric motors
  electric cars canada
  electric cars erstein
  electric cars uae
  electric cars 2024
  electric cars china
  electric cars advantages and disadvantages
  electric cars article
  electric cars for sale
  electric cars in morocco
  electric cars in usa
  electric cars in getmany
  electric cars in Australia
  electric cars in Austria
  electric cars in uk
  electric cars in dubia
  electric cars in Saudi Arabia
  electric cars in japan
  Electric car prices

  Electric car promotions
  tesla
  Electric car incentives
  Electric car warranties
  cars electric 2023
  cars electric 2022
  Electric car trade-ins
  Electric car maintenance
  best electric cars
  Electric car service center
  electric cars under 30k
  electric cars for kids
  electric cars for sale in new York city
  electric cars in delaware
  electric cars in texas
  electric cars for sale in Washington
  electric cars for sale in california
  electric cars for sale now
  electric cars in romania
  ukraine
  electric cars in russia
  cars electric suv

  cars electric hybrid
  cars electric toyota
  cars electrical system
  cars electrician

  cars electricity generator

  cars electric vehicles

  cars electrician near me cost

  cars electric best

  cars electric scooter

  Electric car dealers

  Electric vehicle dealers

  EV dealerships

  Electric car sales

  Electric car showroom

  Electric vehicle inventory

  Hybrid car dealers

  Plug-in hybrid dealers

  Plug-in hybrid car dealers

  Electric car financing

  Electric car leasing
  Eco-friendly car dealers
  Electric car models

  electric cars
  tesla cars
  6 facts about electric cars
  6 volt electric cars
  6-volt ride on electric cars
  electric cars 7500 rebate
  electric cars 7 passenger
  7 seat electric cars australia
  7 seat electric cars
  7 seat electric cars 2023
  8 year olds electric cars
  9.3.7 electric cars
  electric cars under $90k
  electric cars 90s
  electric classic cars porsche
  electric cars in india
  electric cars in india
  electric cars for seniors
  cars electric car
  cars electric race track
  cars electric and gas
  407 free for electric cars

  4 door small electric cars
  electric cars 5 door
  electric cars 5 seats
  electric cars 5 seater
  electric cars 5 year olds

  electric car 5 seater price

  electric car 500 km range

  5 best electric cars

  5 facts about electric cars

  5 ways electric cars are better for the environment

  50 vat restriction on electric cars

  5 reasons why electric cars are better

  5 interesting facts about electric cars

  5 seater electric cars

  electric cars 6 seater

  electric cars 6.67

  electric car 600 mile range

  6v electric cars

  6 seater electric cars uk

  6000 pound electric cars

  60 minutes electric cars

  6 volt electric cars

  electric cars models

  electric cars makers

  solar battry

  electric cars mandate

  electric cars mileage

  percentage of electric cars in the world

  popular electric cars

  price of electric cars

  electric cars philippines

  electric cars pros

  electric cars pictures

  octopus electric cars

  electric cars on sale

  electric cars only

  norway electric cars

  electric cars other than tesla

  new electric cars 2023 uk

  4wd electric cars

  4 wheel drive electric cars uk

  48v dc motor for electric cars

  400 mile electric cars

  407 free for electric cars

 48. SafeToto.02 skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 바카라사이트

 49. It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 카지노사이트 .COM

 50. barron jeff skriver:

  Investing on the cryptocurrency market has been a main source of income, that’s why knowledge plays a very important role in humanity, you don’t need to over work yourself for money.All you need is the right information, and you could build your own wealth from the comfort of your home!Binary trading is dependent on timely signals, assets or controlled strategies which when mastered increases chance of winning up to 90%-100% with trading. It’s possible to earn $10,000 to $20,000 trading weekly-monthly in cryptocurrency(bitcoin) investment, just get in contact with Mr Bernie Doran my broker. I had almost given up on everything about binary trading and never getting my lost funds back, till i met with him, with his help and guidance now i have my lost funds back to my bank account, gained more profit and I can now trade successfully with his profitable strategies and signals!!
  Reach out to him on Gmail ( BERNIEDORANSIGNALS@GMAIL.COM ) , or his WhatsApp : +1(424)285-0682 for inquiries

 51. Deqi skriver:

  Off course this is some reason why western society is enormous and deep weight. It is beautiful though. I love to read this series of blog. Namaste

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg