H: Kevin Gates nya mixtape!!!

3:03 15 Dec 2014

 

Ca 100% sannolikhet att vi pratar om detta mixtape när vi spelar in nytt avsnitt på tordag. Jag har inte ens lyssnat än men just nu precis så här innan jag ska trycka på play är jag helt säker på att min storebror/messias och Sannas framtida make Kevin Gates har gjort ännu en sjukt fet skiva.

Vem vet om det stämmer, vi får alla ta att trycka på play helt enkelt.

Om en minut, först ska jag skriva de två tankar som dök upp nu när jag klickat mig fram till skivan.

1. Jag läste de översta kanske 100 kommentarerna på skivan på Datpiff nyss, inte en enda kommentar handlar om något annat än att Kevin äter booty. Ser fram emot att höra om Kevin bjuder på fler nya detaljerade sex-referenser på skivan nu när han redan normaliserat rimming i det offentliga samtalet. 

2. Vem är denna producent Red On The Track som har gjort massa på skivan? Hur kan du heta Red On The Track när Q Red On The Track redan finns i Baton Rouge? 

Lyssna här:

7 kommentarer | “H: Kevin Gates nya mixtape!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. delete history skriver:

  Delete browsing is one of the main features of window setting provided for web users to view the back history and to upgrade the system to be fast delete history no matter old version is working or not.So please install it and watch.

 2. cheap essay skriver:

  I am a student and I got my last project to write a visual art and film studies essay by the teacher. I have chosen a few points for my paper and I have gathered some information from my college library and Google but I do not know how to write and format the essay. But this is the first time attending a visual art essay and I am worried about it preparations. So give me some concept essay ideas for improving the essay and classify points for my paper. So I could setup it within the period of its time.
  For classifying concept essay ideas you should read the points that you wrote. Including more unique points will make your visual art and film studies paper impressive. Separating the data that you listed in the passage will assist you in examining the basic uniqueness of the ideas in each division. Then do the essay based on its importance. You should begin with the most important points in your first passage and finish with your strong point in your last paragraph section.
  I have a poor result about essay writing service reviews site of (***). I never advise you to experience their services. In my teaching course, once I use them for my science essay. They finished and gave my essay paper on time. In any case, the essay is bad as my requisite; I attempted a considerable measure to get in touch with them to modify my essay paper. They didn’t take action them. So I recommend being careful to get essay help.
  The cheap essay writing service is a well-mannered essay writing service review. Some of my papers writing tasks are done by their help. I am fulfilled by their paperwork. They gave my essay inside of the five days and the paper is straightforward and great, with the objective that I can present the essay as my own particular work. I have great result about them, on the basis that with their essay offer me some support with achieving an honest task score. So you can believe them.

 3. torture game 2 skriver:

  I am also investigating this issue. Very great article. Thank you!

 4. vex 3 skriver:

  The blog is very informative and outstanding. I would love to read your blog. Give me lots of useful information. I will often visit your blog.

 5. vex 3 skriver:

  The article you share here is great. I really like and appreciate your work. I read your article deeply, the points you mentioned in this article are very helpful thanks for sharing.
  fnaf

 6. y8 skriver:

  very nice article, thanks for sharing.

 7. My friend suggested me about your site and I got really a useful information on your blog. Can you provide some more information in detail about your post.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG